Upphandlare till Västra Götalandsregionen

Fastighet, stöd och service, Område Projekt

Område projekt genomför ny- och ombyggnationer av investeringsprojekt i Västra Götalandsregionens lokaler.  Vi deltar i förstudier inför projekt och tar ansvar för programarbete, projektering och genomförande. Våra kunder finns främst inom hälso-och sjukvården, men också inom kultursektorn, vid folkhögskolor, naturbruksgymnasier samt resecentrum, buss och tågdepåer inom hela Västra Götalandsregionen.

Upphandlare – Område Projekt
Med en hög investeringsvolym i en bransch med snabb teknisk utveckling så ser vi nu fram emot att välkomna dig som vill bli vår nya upphandlare.

Din roll som upphandlare i Västfastigheter innebär att du kommer arbeta med LOU för fastighetsrelaterade upphandlingar. Arbetet innebär bland annat att genomföra upphandlingarna på ett affärsmässigt och juridiskt korrekt sätt.

Ditt ansvar omfattar även att följa upp tecknade avtal under avtalstid. Du kommer att vara ett stöd till hela organisationen i upphandlings- och avtalsfrågor. För att säkerställa hög kvalitet i hela organisationen är det prioriterat att vara delaktig i utbildnings- och informationsinsatser till berörd personal i upphandlingsfrågor.

Genom uppföljningar och analyser i pågående och avslutade avtal utökar vi vårt kunnande och vidareutvecklar vårt arbetssätt. Du kommer vara delaktig i vår kontinuerliga utveckling av processer, rutiner och mallar.

Kvalifikationer

  • Dokumenterad erfarenhet och kunskap inom LOU
  • God erfarenhet av att självständigt strukturerar ditt arbete och att arbeta proaktivt
  • Van vid att följa upp och analysera resultat
  • Arbetslivserfarenhet inom konsult, drift- och entreprenadupphandlingar är önskvärt
  • Förmåga att utarbeta tydliga, kalkylerbara och transparanta förfrågningsunderlag

Utbildning
Universitets, högskoleutbildning eller yrkeshögskola inom ett för tjänsten relevant område eller motsvarande flerårig erfarenhet och utbildning som vi bedömer likvärdig.

Vem är du?
Som person har du god förmåga att se helhetsperspektiv, är självgående och serviceinriktad.
Arbetet kan ofta vara komplext vilket kräver förmåga till god ordning och struktur.

Tjänsten innebär många kontaktytor varför även en god kommunikativ förmåga, både verbalt och skriftligt, är en förutsättning.

Övrigt
I rekryteringsprocessen kan personlighets och färdighetstest i enlighet med Västra Götalandsregionens riktlinjer komma att användas.

Västfastigheter har verksamhet i hela Västra Götaland med kontor i Vänersborg, Uddevalla, Göteborg, Borås och Skövde samt på samtliga av våra driftenheter. Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västfastigheters verksamhetsidé ”tillsammans skapar vi hållbara miljöer”. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.

Placering
Placeringsort är flexibel, du har möjlighet att utgå från Regionens hus i Göteborg, Borås, Skövde eller Uddevalla.

Av systemmässiga skäl är samma annons publicerad flera gånger (ref nr 2023/3553, 2023/3552, 2023/3551, 2023/3550), detta för att du kan välja vilken placeringsort som är aktuell, Göteborg, Borås, Skövde eller Uddevalla. Du väljer vilken ort du är intresserad av när du registrerad din ansökan. Annonserna leder till samma ansökningsformulär.

Du kommer att tillhöra Område Projekt och tillsammans med dina kollegor på upphandlingsenheten kommer du verka inom hela Västra Götalandsregionen.  detta innebär en del resor och körkort är ett krav för rollen. Där det är möjligt använder vi gärna kollektivtrafik vid resande eller en av våra poolbilar.

Varmt välkommen med din ansökan senast 25 maj.


Sista ansökningsdag:
2023-05-25

Kontakt:
Magnus Hjelmgren Områdeschef Projekt,
072-2028331

Facklig företrädare:
Jonna Olsson, VISION,
072-2167133
Iowan Hedendahl, Sveriges Ingenjörer,
0722-056401

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb