Upphandlingsassistent till upphandlings- och inköpsenheten

KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA
Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid.

Vill du fylla en viktig funktion i att utveckla fordonssamordningen i Norrköpings kommun? Då kan du vara vår nya kollega!

Vilka är vi?
Upphandlings- och inköpsenheten ingår i ekonomi- och styrningsavdelningen som tillhör kommunstyrelsens kontor. Vi ansvarar bland annat för kommunens upphandlingar av varor och tjänster samt strategiska upphandlings- och inköpsfrågor. Enheten agerar också av inköpscentral och genomför samordnade upphandlingar av ramavtal med andra kommuner.

Enheten ansvarar för att utveckla och förbättra kommunens upphandlings- och inköpsprocess utifrån ett helhetsperspektiv. Norrköping kommuns årliga totala inköpsvolym är drygt tre miljarder kronor och upphandling och inköp är en viktig del för kommunen både vad gäller ekonomi och måluppfyllelse.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ansvara för Norrköpings kommuns fordonsflotta, som består av cirka 500 fordon, där din främsta arbetsuppgift består av att administrativt samordna och effektivisera denna. I arbetet ingår också ansvar för att samordna behovet inför varje avrop, beställning av fordon och avyttring av fordon.

I en nära framtid kan du också komma att få genomföra avrop med förnyad konkurrensutsättning av kommunens fordon samt se över hanteringen av till exempel drivmedelskort. Arbetsuppgifterna består även av uppföljning av leveranser och avtal samt.

Rollen som upphandlingsassistent existerar redan idag men blir nu mer renodlad i sin utformning. Kommunen har ambition att utveckla fordonssamordningen utifrån en mängd olika aspekter och i rollen som upphandlingsassistent kommer du fylla en viktig funktion i att utveckla organisationen av fordonssamordning i Norrköpings kommun.

Viss övrig administration ingår i tjänsten.

Vem är du?
Du har minst en KY-utbildning inom upphandling/inköp eller gymn

asieutbildning som bedöms relevant, eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Det är meriterande om du har erfarenhet av upphandlingsarbete samt administrativt arbete sedan tidigare.

Vi ser gärna att du är självgående, strukturerad och kan ta egna initiativ i ditt arbete och kan komma med förbättringsförslag. I ditt dagliga arbete är du trygg med att ha många sociala kontakter och kan tillämpa god pedagogisk förmåga för att kunna förklara komplexa problem på ett lättförståeligt sätt.

Du är intresserad av utvecklingsarbete och trivs att arbeta med frihet under ansvar. Vi ser vi gärna att du har en hög IT-mognad och har tidigare arbetat i olika digitala system.

Välkommen in med din ansökan senast 13 november!

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Sista ansökningsdag: Vi arbetar löpande med urval men vi vill ha din ansöka senast den 13 november.

Kontakt: Upphandlings- och inköpschef Björn Andrén, på 011-15 17 95, bjorn.andren@norrkoping.se, eller rekryteringsspecialist Lena Phan, på 011 15 26 84, lena.phan@norrkoping.se

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb