Upphandlingsledare till arbetsmarknad och vuxenutbildning

Arbetsbeskrivning

Tjänsten som upphandlingsledare kommer att vara placerad under ledningsstaben i en positiv och trivsam miljö där upphandlingsfunktionen består av engagerade, drivna och kompetenta medarbetare. Som upphandlingsledare kommer du tillsammans med upphandlingsledare, jurister och avtalskontroller att utveckla och driva förvaltningens upphandlingsarbete. Du förväntas att jobba nära, och bistå, verksamheten genom hela upphandlingsprocessen, av framförallt olika typer av kvalificerade tjänsteupphandlingar inom arbetsmarknad och vuxenutbildningsområdet. I regel omfattar det behovsanalys, marknadsanalys, upphandlingsstrategi och upphandlingsarbete. Implementering och förvaltning av avtal ingår också i arbetet då du även kommer att vara avtalsansvarig.

På arbetsmarknad och vuxenutbildning ansvarar man självständigt för att upphandlingsprojekt sker affärsstrategiskt med innovativ och strukturerad ansats. Det är nödvändigt att du kan hantera flera upphandlingar parallellt för att hålla en hög produktionstakt och effektiv genomströmning av ärenden. Samtliga upphandlingsprojekt, vilket kan omfatta upphandlingsprojekt med olika upphandlingsförfaranden, ska präglas av en mycket hög kvalité och noggrannhet. Självklart levererar du god service i upphandlingsfrågor till verksamheterna. Du kommer att ges möjlighet till inspirerande kollegial arbetsmiljö och löpande kompetensutveckling inom relevanta områden.

Nu söker vi två upphandlingsledare. Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Vi vill att du har en, för uppdraget, relevant akademisk utbildning inom ekonomi/juridik eller yrkeshögskoleutbildning inom upphandling, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har några års erfarenhet av strategiskt inköps- och upphandlingsarbete och genomfört upphandlingar enligt Lagen om offentlig upphandling. Du har därmed god förmåga att förstå, tolka samt utforma upphandlingsdokument och avtal. Givetvis kan du hantera Officepaketet och har vana av att arbeta i ett elektroniskt upphandlingssystem.

Det är meriterande om det i din utbildning har ingått inköp, offentlig upphandling och affärsjuridik. Meriterande är även om du har arbetat i de IT-system vi använder oss av för upphandlingen (Mercell Proceedo och Visma TendSign).

Arbetet sker i nära samarbete med ansvariga tjänstemän och leverantörer, vilket kräver att du är en god kommunikatör och lagspelare som kan skapa och bibehålla relationer. Vidare är du initiativ- och ansvarstagande för ditt arbete samt säkerställer att det går framåt. För att lyckas i rollen behöver du ha ett strukturerat arbetssätt samt en analytisk och pedagogisk förmåga. Du behöver dessutom kunna uttrycka dig väl muntligt, hålla i möten och ibland även genomföra presentationer inför publik.

Övrig information

Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer under pågående ansökningstid.

Arbetsmarknad och vuxenutbildning erbjuder en arbetsplats i kontinuerlig utveckling. Vi arbetar för en hälsofrämjande och god arbetsmiljö. Vi erbjuder bland annat flexibel arbetstid, friskvård och cykelförmåner. För oss ses mångfald som en styrka i vårt gemensamma uppdrag. Vi rekryterar utifrån en kompetensbaserad rekryteringsprocess för att säkerställa en rättvis och jämlik rekrytering.

Vill du veta mer om oss? Besök gärna vår sida på LinkedIn. https://www.linkedin.com/company/arbetsmarknad-och-vuxenutbildning-g%C3%B6teborgs-stad/

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och undanber oss därför ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.


Sista ansökningsdatum:
2023-01-01

Referensnummer:
C111691

Kontaktpersoner:
Kathrin AhlstedtStabschef
Telefon: 031-368 30 57
Mobil: 073-0787741

Fackliga företrädare:
Lisa SandqvistSACO/SSR
Telefon: 031-368 14 60
Sami ThuressonVision/TCO
Telefon: 031-368 60 54

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb