Vass upphandlare sökes till Samhällsbyggnad!

Vi på Adda vill vara offentlig sektors mest värdeskapande samarbetspartner och därför vill vi också hjälpa till att bygga upp ett starkt stöd och mervärde till våra kommuner; regioner och kommunala bolag inom samhällsbyggnad. Det gör vi genom våra nationella ramavtalsupphandlingar som skapar både nytta och mervärde för våra medlemmar. Känner du att du också vill bidra till detta så fortsätt att läsa.

Tjänsten

Nu behöver vi förstärka vår kategorigrupp samhällsbyggnad som jobbar med upphandlingar, avtalsförvaltning, stöd och rådgivning inom områdena Bygg och fastighetGata och park och Energi med ytterligare en entreprenadupphandlare som vill vara med och påverka. För just att påverka kommer du ha stor möjlighet till hos oss.

Du kommer vara en viktig del av kategorigruppen som förutom upphandlare omfattar rollerna kategori- och avtalsansvariga, inköpare, koordinatorer, kundstöd, kundsupport och kategorigruppchef. Vi arbetar med kategoristyrning och har tvärfunktionella team där du som upphandlare leder upphandlingsteamet.

Kvalifikationer och erfarenhet

  • Relevant arbetslivserfarenhet av byggentreprenader och markentreprenader från leverantörsmarknaden eller beställarsidan.
  • Lång erfarenhet av upphandling och kunskap om LOU.
  • Relevant eftergymnasial utbildning.
  • Vana att arbeta med förändring samt att hantera och utveckla information.
  • Kommunikativ förmåga och att arbeta med anpassade budskap till målgrupper och individer både i skriftlig och muntlig form.
  • Förmåga att söka samarbetslösningar med många olika parter och intressenter.

Bra att ha med sig in i rollen är tidigare erfarenheter från entreprenadupphandlingar, upphandlingsverktyg och goda kunskaper i Officepaketet. Förutom det ser vi att du har en mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Vi tycker också det är extra spännande om du har erfarenhet från både den privata och offentliga sidan inom entreprenad samt jobbat med bygg och fastighet, gata och park och energi.

Din profil

Vi vill jobba med dig som tycker entreprenadupphandlingar är riktigt kul och vill dela med dig av din kunskap till andra. Då du kommer att omges av många andra specialister och upphandlingsfantaster är det viktigt att du gillar att samarbeta och har en god förmåga till det samt hjälper till där det behövs, när det behövs. 

Samarbete är väldigt viktigt och något vi jobbar mycket med, samtidigt är det viktigt att du är självgående, har koll på dina grejer och driver projekt framåt. Har du stenkoll på ABT, AMA, pyramidregler, strukturer osv och är en duktig projektledare så är det dig vi vill ha!

Ansökan

Vid frågor om tjänsten kontakta Henrik Nottorp, henrik.nottorp@adda.se
Sista ansökningsdag är 21/6. Vi ser fram emot din ansökan!

Om Adda

Adda är ett företag inom SKR som erbjuder tjänster och produkter inom digitalisering, strategisk försörjning och kompetensutveckling. Vi skickliggör våra kunder genom att utveckla kompetens och förmåga att ställa om. Det ger hela välfärden möjlighet att spara både tid och pengar. Adda har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Läs mer om vår verksamhet, www.adda.se


Sista ansökningsdag:
21 juni 2024

Kontakt:
Henrik Nottorp, henrik.nottorp@adda.se

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb