Vi söker dig som är upphandlare eller inköpare och vill ta steget till att bli upphandlingskonsult


Bantorget Consulting söker dig som är eller vill bli upphandlingskonsult. Du gillar utmanande arbetsuppgifter, att jobba självständigt under eget ansvar och är flexibel. Nu har du möjlighet att utvecklas som upphandlingskonsult i ett litet och vasst företag.

Om Bantorget Consulting
Bantorget Consulting är ett nystartat företag som befinner sig i en expansiv fas. Bolagets ägare har lång erfarenhet och kunskap inom inköp, offentlig upphandling och upphandlingsjuridik, både inom privat och offentlig sektor.

Bantorget Consulting hjälper upphandlande myndigheter och enheter att genomföra offentliga upphandlingar, arbetar som projektledare eller rådgivare i upphandlingar, tillhandahåller hjälp med kvalitetssäkring och utveckling av avtal. Våra uppdrag utgår från kundens behov och utförs effektivt och affärsmässigt.

Bolaget ser nu en ökad efterfrågan av upphandlingskompetens, och behöver därför öka sin personalstyrka.

Vad erbjuder vi?
Bantorget Consultings medarbetare har konkurrenskraftiga anställningsvillkor, med fast lön, friskvårdsbidrag, utbildningsprogram och flexibel arbetstid med möjlighet att påverka vilka uppdrag som du som konsult arbetar med. Beroende på kunds önskemål, kan du komma att jobba på distans eller på plats, i enlighet med överenskommelse.

Vem är du?
Du har en eftergymnasial utbildning inom juridik, ekonomi, teknik eller motsvarande. Alternativt kan du ha en YH-utbildning inom inköp och upphandling, eller ha förvärvat motsvarande kompetens på annat sätt.

Du är lyhörd och förstående inför kundens önskemål, agerar affärsmässigt och arbetar självgående. Du tycker om att ha en samordnande eller ledande roll i upphandlingsprojekt, stora som små. I större projekt, samarbetar du med projektledare och styrgrupper på ett effektivt och lösningsorienterat sätt.

Du behärskar LOU eller LUF, och har tidigare arbetat med att självständigt genomföra upphandlingar, innefattande allt från behovsanalys till kontraktsskrivning. Du har upphandlat inom något eller några av följande områden: IT, varor och tjänster, byggentreprenader och teknikkonsulttjänster.

Vi är även intresserade att komma i kontakt med dig som driver eget bolag och arbetar med upphandlingar då vi kommer att ha flertalet ramavtal där du kan agera som underkonsult till oss.

Är du intresserad? Klicka på länken längst ner på sidan, och skicka in din CV tillsammans med ett personligt brev, så bokar vi in ett möte!


Kontakt:
Har du frågor? Ring Björn på 070-597 77 47 eller Magnus på 070-255 51 56.

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb