Vikariat: Vi söker samhällsintresserad inköpare/upphandlare!

Vill du bidra till att bygga ett långsiktigt attraktivt Göteborg? Vi behöver förstärkning till vårt team med inköpare/upphandlare på huvudkontoret i Gamlestaden.

Vi har fått ett viktigt uppdrag som samhällsbyggare, att skapa ett hållbart Göteborg där människor trivs och känner trygghet på riktigt. Nu söker vi dig som vill hänga med oss på den resan. Du blir en del i vårt ambitiösa och prestigelösa team med inköpare och upphandlare, där du deltar i hela upphandlingsprocessen inom vår kärnverksamhet – fastighetsförvaltning och byggnation. I arbetsuppgifterna ingår att analysera strategier inför upphandling, genomföra upphandlingar och förvalta ingångna avtal. För att optimera processen arbetar vi kategoristyrt, affärsmässigt och strukturerat, i nära samarbete med våra beställare. Hos oss får du ett helhetsansvar inom dina egna kategorier. Du rapporterar till upphandlingschefen.

Schysst, lyssnande lagspelare

Vi söker dig med akademisk- eller yrkesutbildning inom inköp alternativt praktisk erfarenhet av kvalificerat inköpsarbete.

Som person är du en schysst, lyssnande lagspelare med förmåga att jobba handlingskraftigt, självständigt och strukturerat. Du har ett affärsmässigt synsätt, god samarbetsförmåga och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Arbete i projektform tilltalar dig, du har en förmåga att nå resultat och vill vara med och utveckla Poseidons inköpsverksamhet ytterligare. Vi på Poseidon ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Här får du möjlighet att bidra till långsiktigt goda boendemiljöer i vår stad Göteborg. Vi bygger plats för dig!

Vill du veta mer?

Tjänsten är på heltid och pågår under 12 månader, med möjlighet till förlängning. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta upphandlingschef Tommy Brundin på tel 031-332 10 36. Fackliga representanter är Diana Pusac för Unionen, tel 031-332 11 99 samt Göran Helgegren, för Akademikerna, tel 031-332 11 11.

Välkommen med din ansökan senast den 2 januari 2022.

Bostads AB Poseidon är ett helägt dotterbolag till Förvaltnings AB Framtiden, som i sin tur ägs av Göteborgs Stadshus AB, helägt av Göteborgs Stad. Som stadens största bostadsbolag äger och förvaltar vi cirka 27 300 bostäder i Göteborg. Vi arbetar decentraliserat i sju distrikt, nära våra hyresgäster.


Kontakt:

Upphandlingschef Tommy Brundin på tel 031-332 10 36.

Fackliga representanter är Diana Pusac för Unionen, tel 031-332 11 99 samt Göran Helgegren, för Akademikerna, tel 031-332 11 11.

Sista ansökningsdag: 20212-01-02

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb