Vikarierande upphandlare till Danderyds kommun

Var med och gör Sveriges bästa kommun ännu bättre. Danderyds kommun erbjuder gemenskap, utveckling och delaktighet på jobbet. Vi gör skillnad och skapar värde i vardagen i dialog med alla som lever, bor och verkar här. Genom närhet och korta beslutsvägar får du möjlighet att ta ansvar och jobba med både delar och helhet i ditt yrke. Här växer vi tillsammans med engagerade invånare, företag och kompetenta kollegor i trädgårdsstadens vackra miljö. Ta steget till ett utvecklande och hållbart arbetsliv i en lagom stor kommun nära allt.

Vi på upphandlingsenheten söker nu en vikarierande upphandlare som vill hjälpa oss att utveckla Danderyds kommuns inköpsverksamhet. I rollen arbetar du självständigt och i nära samarbete med kommunens upphandlingssamordnare och företrädare för kommunens olika verksamheter med genomförande av upphandlingar av olika komplexitet enligt LOU. Vi är en mindre enhet och du ges du möjlighet att arbeta brett och ta ett stort eget ansvar.

Arbetsuppgifter

Som upphandlare är du ansvarig för att ha en sammanhållande och drivande funktion i upphandlingsprojektet. Du deltar i alla moment i upphandlingens genomförande, från markanalys till implementering av avtalet.

Vi har ett nära samarbete inom enheten och i egenskap av upphandlare är du mentor till de juniora upphandlarna och praktikanter.

I uppdraget ingår också att driva utvecklingsprojekt inom upphandlingsenheten och medverka i olika arbetsgrupper och interna utbildningar på inköps- och upphandlingsområdet.

I tjänsten ingår dessutom administrativt arbete med avtal och struktur.

Kvalifikationer

För tjänsten krävs:
• Eftergymnasial utbildning (Exempelvis, KY- eller YH-utbildning) med inriktning mot upphandling/inköp
• Flerårig praktisk erfarenhet av självständigt upphandlingsarbete
• Goda kunskaper om lagen om offentlig upphandling
• Erfarenhet att projektledning

Det är meriterande om du har:
• Erfarenhet av Tendsign
• Erfarenhet av att genomföra upphandlingar av IT och/eller sociala tjänster
• Arbetat i en kommun
• Kunskap i avtalsjuridik eller upphandlingsjuridik

Vi söker en kreativ och utvecklingsinriktad person som ser utanför boxen, tänker i nya banor och finner nya lösningar på gamla problem. Du har mycket god samarbetsförmåga där du anpassar dig för att hitta win-win-lösningar genom ett prestigelöst fokus på det gemensamma målet. Du har dessutom en känsla för service där du anpassar ditt budskap efter mottagaren och dess verksamhet.

Övrigt

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Besök gärna vår jobbportal https://www.danderyd.se/ovriga-verksamheter/jobb/ om du vill veta vad våra chefer säger om kommunens uppdrag och utvecklingen framåt. Här kan du också samla information, bland annat om våra förmåner. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Ansök senast:
2023-03-19

Arbetsgivarens referensnummer:
C127200

Kontaktperson(er):
Michael Camacho, Upphandlingssamordnare
Telefon:
08-568 914 60
E-post:
michael.camacho@danderyd.se

Fackliga företrädare:
Facklig företrädare nås via kommunens Kontaktcenter,
Telefon: 08-568 910 00

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb