Vill du leda en grupp som formar framtiden för försörjnings­beredskap och riskanalys?

Även om vi på Adda Inköpscentral under en längre tid byggt mycket kompetens i våra olika kategorier, så gör en orolig värld i snabb förändring att det krävs mer av oss för att hålla oss konstant uppdaterade. Vi ska därför starta upp och etablera en grupp som ska vara organisationens kunskaps- och kompetensbas för beredskap-, supply-chain- och riskanalys. En grupp som med ett försörjningsstrategiskt perspektiv ska stödja den egna organisationen och våra kunder med analys av befintliga och nya försörjningskedjor, kunna identifiera dess risker och möjligheter samt stödja framtagandet av aktiviteter för riskmitigering och andra relevanta erbjudanden.

Nu söker vi efter dig som vill vara med att ansvara för och utveckla denna grupp hos oss!

 

Som ledare för denna grupp kommer du vara ansvarig för att:

  • Vara operativ och leda teamet som identifierar risker och möjligheter i befintliga och nya försörjningskedjor
  • Med hjälp av Addas egen modell för riskanalys av försörjningskedjor, genomlysa och identifiera risker i våra försörjningskedjor, visualisera och presentera resultat
  • Utveckla och stödja strategisk försörjningsplanering och riskhantering
  • Ta fram aktiviteter för riskhantering och andra relevanta erbjudanden
  • Representera Adda i olika nationella beredskaps- och försörjningsforum
  • Tillsammans med våra kategorigrupper och kunder ta fram förslag på beredskapshöjande aktiviteter utifrån gjorda analyser
  • Leda utvecklingsprojekt för ökad förståelse för riskanalys, försörjningsberedskap samt närliggande områden
  • Lära ut och kunskapsdela till kategorigrupperna samt kunder och intressenter
  • Utveckla process, verktyg och metoder för analyser samt kunskapsdelning av risk och försörjningskompetens

För att lyckas i rollen som Gruppchef tror vi att du behöver ha praktisk erfarenhet av att hantera och förstå risker och möjligheter i dagens långa och komplicerade försörjningskedjor. Du behöver även ha god kommunikativ förmåga för att kunna kommunicera komplicerade samband på ett enkelt och lättförståeligt sätt, samt förståelse för hur det svenska samhället är uppbyggt och hur beredskap och försörjningsberedskap fungerar i ett nationellt, kommunalt och regionalt perspektiv. Erfarenhet av personalansvar och att arbeta i och/eller hantera risker i internationella, komplexa logistik- och försörjningskedjor är också viktigt.

Vi söker dig som är öppen för förändring och innovation, och som vill ta emot och främja medarbetarnas idéer. Vi tror att det är viktigt att tillsammans med kund och medarbetare ta fram lösningar på komplicerade problem.

Vi är en målstyrd organisation, vilket innebär att du som Gruppchef kommer ha frihet under ansvar att arbeta mot våra gemensamma mål tillsammans med ditt team. Uppdragen för att nå dessa mål bestäms och utformas på gruppnivå.

Gruppen för försörjningsberedskap och riskanalys kommer initialt bestå av dig plus 2-3 personer som du kommer vara arbetsledande och lönesättande för, varav en Beredskapsansvarig redan finns på plats. Vi arbetar i en organisation som bygger på anpassning och förändring, vilket innebär att det finns möjligheter till att utveckla både dig själv och verksamheten.

Ansökan

Skicka din ansökan senast 24 maj. För frågor är du välkommen att kontakta oss.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Adda

Idag består Adda-koncernen av tre bolag och vi är fler än 180 medarbetare på kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg.

Adda Inköpscentral består idag av sju olika kategorigrupper som servar de offentliga verksamheterna i Sveriges kommuner och regioner med ramavtal, dynamiska inköpssystem och kompetens som stöd för deras strategiska försörjningen av varor och tjänster.

Läs mer här om oss på Adda och hur det är att jobba här. 

 


Ansök senast: 24 maj 2023

Kontakt:
Daniel Yousefi
Operativ HR-chef – Adda
daniel.yousefi@adda.se

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb