Upplands Väsby kommun söker upphandlare

Välkommen till oss på Upphandlingsenheten

Upphandlingsenheten är inne i ett spännande utvecklingsskede och du kommer att bli en del av ett duktigt upphandlingsteam och medverka i utvecklingen och uppföljningen av en effektiv upphandlingsverksamhet Du kommer vid behov ges möjlighet att utbilda koncernens chefer och medarbetare i upphandlings- och inköpsfrågor och interna riktlinjer. Upphandlingsarbetet ska präglas av kund- och leverantörsnytta, öppenhet, tydlighet och laganda. Du rapporterar till upphandlingschefen och ingår i ett team på Kommunledningskontoret.

Vi erbjuder dig;

• En arbetsplats strategiskt placerad mittemellan Arlanda och Stockholm
• Friskvårdsbidrag då vi värnar om våra medarbetares hälsa
• Kostnadsfritt professionellt personalstöd till alla medarbetare i form av vägledning vid psykosociala, privatjuridiska och ekonomiska frågeställningar.
• Som nyanställd erbjuds du alltid en individuell introduktions- och kompetensutvecklingsplan
• Som nyanställd i kommunen erbjuds du deltagande i ett internt nätverk som en del i din introduktion och kompetensutveckling.
• För din trygghet som arbetstagare omfattas du av försäkringar och företagshälsovård.
• Lediga klämdagar, arbetsvecka om 38,75 h, halvdag före röd dag
• Flexibla arbetstider med generösa flextidsramar då vi eftersträvar att våra medarbetare kan uppnå balans mellan arbetsliv och privatliv

Vi erbjuder dig ett roligt och spännande jobb i en organisation där det är mycket på gång och som ligger i ett område med snabb utvecklingstakt.

Hur ser din arbetsdag ut? 

Enheten söker en upphandlare som ska fungera som ett stöd för verksamheterna i upphandlings-, avtals- och inköpsfrågor. Du ska ha stort intresse av att självständigt driva upphandlingsprojekt, men självklart knyter vi rätt kompetenser till varje upphandling för att säkerställa kostnadseffektiva och hållbara inköp för kommunen.

• Du ska upprätta avtal i anslutning till genomförda upphandlingar samt hantera nödvändig administration
• Genomföra upphandling av såväl ramavtal som objektsspecifika upphandlingar
• Ge stöd och vägledning till koncernens bolag och verksamheter i deras arbete med uppföljning av ingångna avtal samt uppföljning av leverantörer
• Du ska även initiera och genomföra ramavtalsupphandlingar vid behov
• Du är även med och driver utvecklingen inom upphandlingsområdet och deltar i särskilda projekt

Dina tidigare erfarenheter 

Vi söker dig som har god kännedom om de regelverk som gäller för offentlig upphandling. Du har för rollen relevant utbildning, till exempel högskoleutbildning inom ekonomi, juridik eller YH-utbildning inom området inköp/upphandling.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är duktig på att kommunicera såväl muntligt som skriftligt.

Vem är du?  

Som person är du service- och utvecklingsinriktad och har förmåga att samarbeta såväl internt som externt. Vi söker en positiv och engagerad medarbetare som självständigt driver sina projekt och har kapacitet att driva flera upphandlingar parallellt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Ansökan

Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post och brev. Alla ansökningar hänvisas till angiven länk i annonsen.

Mångfald

Upplands Väsby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Finskt förvaltningsområde

Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde.
Informera därför gärna om du är finskspråkig.

Annonssäljare m.fl.

Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare, samt säljare av andra rekryteringsstjänster.

Kommunen är en av de större arbetsgivarna i Upplands Väsby. Vi har cirka 1 700 tillsvidareanställda medarbetare inom olika verksamheter. Största arbetsplatserna finns inom social- och omvårdnad samt förskola och skola.

Upplands Väsby växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs.
Kommunen är en arbetsplats som attraherar nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden.

Läs gärna mer på vår hemsida www.upplandsvasby.se eller vår karriär sajt www.upplandsvasby.se/karriar

Kontakt

Cecilia Durchbach
Upphandlingschef
08-590 975 41

Fackliga företrädare

Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00.

Sysselsättningsgrad: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträdesdatum: Så snart som möjligt
Sista ansökningsdag: 2019-07-01


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb