Sollentuna kommun söker upphandlare

Arbetsbeskrivning
Sollentuna är en växande kommun med siktet inställt på att bli Sveriges mest attraktiva kommun och Sollentuna är idag en av de främsta kommunerna i landet avseende skola och näringsliv.

Vi söker en driven, affärsmässig upphandlare för att förstärka vår inköpsenhet.

Inköpsenheten är en kommungemensam resurs med uppgift att svara för kommunens inköps- och upphandlingsprocess samt e-handel. Inköpsenheten består av tretton personer och ingår organisatoriskt i ekonomiavdelningen, som är en avdelning inom kommunledningskontoret. Inköpsenheten arbetar med kommunövergripande ramavtalsupphandlingar och på uppdrag med objektsupphandlingar av skiftande slag. Arbetet utförs med interna uppdragsgivare inom kommunkoncernen. Du kommer att ansvara för upphandling av ramavtal och som upphandlingsspecialist driva olika upphandlingsprojekt i samverkan med kommunens övriga verksamheter. Aktuella upphandlingsområden omfattar både varor och tjänster och entreprenader.

Du kommer också att delta i enhetens utvecklingsarbete tillsammans med övriga medarbetare.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är högskoleutbildad inom juridik, ekonomi, teknik, strategiskt inköp alternativt erfarenhet som bedöms likvärdig. För tjänsten behöver du ha erfarenhet av arbete med kommunal offentlig upphandling samt god svenska i tal och skrift. Det är önskvärt att du tidigare arbetet i en politiskt styrd organisation, fungerat som projektledare utifrån ett upphandlingsperspektiv och/eller har specifik erfarenhet av städupphandlingar.

Eftersom tjänsten innebär samarbete med många olika grupperingar både intern och externt behöver du kommunicera tydligt, ha integritet och god känsla för service. För arbetsuppgifterna behöver du också vara kreativ och ha förmåga att driva projekt självständigt.

Vi erbjuder
För oss är det viktigt att våra medarbetare har ett hållbart arbetsliv och kan kombinera ett professionellt arbete med familj och fritid. Vi arbetar också för att alla medarbetare får utvecklas i sin roll och att kompetenser tas till vara. Vi tillämpar flextid, erbjuder kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och semesterväxling.

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss!

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Omgående
Löneform: Månadslön
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: 100%
Ort: Sollentuna
Län: Stockholms län
Land: Sverige
Referensnummer: 2019/100
Kontakt: Lill Sandberg, 08-579 215 96
Sista ansökningsdag: 2019-11-19


Sista ansökningsdag
2019-11-19

Referensnummer
2019/100

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb