Praktik/LIAplats sökes 5 oktober 2020-april 2021

Hej!

Mitt namn är Joakim Wilhelmsson och jag studerar till internationell inköpare på Stockholms internationella handelsskola (SIH). Till hösten så är det dags för mig att komma ut på praktik, i ett moment som kallas LIA – lärande i arbete. Perioden som detta berör är 5 oktober 2020-april 2021 och är uppdelad i två olika perioder; LIA 1 & LIA 2.

Jag har personer i min närhet som idag arbetar med upphandling inom den offentliga sektorn, de beskriver yrket som stimulerande och intressant. Det är en av anledningarna till att jag nu söker min LIA-plats hos just er som är inom den offentliga sektorn. Mina förväntningar och förhoppningar på denna period är att få in så mycket kunskap och erfarenhet som möjligt från upphandlingsavdelningen hos er, både operativt och strategiskt.

Då jag nyligen har en rad kurser som rör inköp och upphandling avklarade så tror jag mig samtidigt kunna bidra till en hel del nytänkande som mina erfarna lärare delat med sig av, samt integrera mina teoretiska kunskaper i praktiken hos er.

Som person så fungerar jag lika bra i grupp som självständigt. I mina tidigare arbeten så har jag fått ta mycket ansvar b la genom att lära upp nyanställda. Utöver det så har jag en kurs i ledarskap från gymnasiet, där jag b la hade ett läger med en hel skolklass. Att ta stort ansvar faller sig naturligt för mig. Senaste halvåret så har studierna skett på distans, vilket innebär att jag fått bli oerhört disciplinerad och ta ansvar för min egen inlärning.

Folk omkring mig beskriver mig som; lyhörd, engagerad, hjälpsam, nyfiken och analytisk.

Att jag ständigt analyserar och vill jämföra allting är en av anledningarna till att jag sökte mig till yrket inköpare. Utöver det så känns det som ett utmanande och varierande arbete som jag tror mig passa väldigt bra inom.

Tack för att ni tog er tid, ser fram emot att höra från er och få möjligheten att berätta lite mer om mig själv!

Mvh,

Joakim Wilhelmsson
joakim1993@hotmail.com


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb