Praktikplats (LIA 1 och eventuellt LIA 2) sökes mellan vecka 3-11

Hej,

Jag heter Ali och studerar för tillfället på Frans Schartaus Handelsinstitut som är en yrkesutbildning med inriktning Offentlig Upphandling. Jag söker praktikplats (LIA 1 och eventuellt LIA 2) med målsättning att få en anställning efter avslutad utbildning. Praktik avser mellan vecka 3–11.

Min strukturella förmåga och mitt ansvarstagande kommer att gynna arbetet under praktikperioden både i det självständiga arbetet samt i arbete med varierande arbetsgrupper. Min ambition är att få en praktik där jag utvecklas som individ. Bra arbetskamrater och arbetsuppgifter med successivt ökat ansvar.

Jag tycker om att jobba målriktat, dessutom har jag väldigt lätt att anpassa mig till olika arbetsuppgifter.  Jag är en person med förmåga att se vart jag behövs och tycker om utmaningar. Vidare är jag väldigt flexibel, noggrann, ansvarstagande och trivs både med att arbeta inom grupp och självständigt.

Som person är jag positiv, pratglad, samarbetsvillig, praktisk teknisk, öppen och ärlig. Dessutom är jag väldigt lättlärd och på så vis har jag lätt att anpassa mig till olika miljöer. Jag är också engagerad och bra på att passa tider. I grunden är jag nyfiken, driven, initiativtagande, självgående, social och har en god samarbetsförmåga.

Jag söker även ett sommarjobb från och med juni 2021.

Jag ser fram i mot att träffa er för att berätta mer om mig själv och jag lämnar gärna referenser vid intresse.

Med vänlig hälsning,

Ali Yildiz
070-092 10 98
ali.yildiz@elevmail.stockholm.s


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb