Avtalscontroller, Tekniska Verken Linköping

Nu söker vi en avtalscontroller!
Avtalscontroller är en ny tjänst på Tekniska verken och är under uppbyggnad. Du blir en del av inköpsteamet och vi kommer bland annat ta fram och implementera en avtalsuppföljningsplan, analysera statistik och arbeta med nyckeltal i syfte att effektivisera och utveckla inköpsmönster och affärsmässigheten i koncernen. Du kommer in i ett spännande skede där Inköpsavdelningen utvecklar arbetet med att säkra leverantörskedjan både ur ett hållbarhets- och kvalitetsperspektiv. Detta görs tillsammans med koncernens Hållbarhetsavdelning och våra affärsområden.

Arbetsuppgifter:
I rollen som avtalscontroller arbetar du både operativt och strategiskt och ansvarar för:

  • avtalsuppföljning
  • att ta fram och implementera avtalsuppföljningsplan
  • att analysera statistik
  • att arbeta med nyckeltal

Du som person har ett resultatorienterat arbetssätt och tycker om att utveckla och följa upp processer, nyckeltal samt att arbeta med analysmodeller. Du strävar efter ständiga förbättringar. Problemlösning är en av dina styrkor, liksom din affärsmässighet.

För att lyckas i rollen som avtalscontroller tror vi att du är strukturerad och noggrann samt har en god samarbetsförmåga.

Erfarenheter du tar med och delar med oss:
Du har examen från relevant högskoleutbildning eller yrkeshögskola inom exempelvis ekonomi, inköp alternativt annan inriktning och/eller erfarenhet som vi bedömer relevant för arbetsuppgifterna.

Goda allmänna kunskaper inom IT samt MS-Officepaketet, framför allt Excel är ett krav.

Vi ser det som meriterande om du arbetat med analysarbete, har erfarenhet av revisioner eller annan avtalsuppföljning. Kunskaper inom LOU/LUF och erfarenhet från inköpssystem är också ett plus.

Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift samt kommunicera obehindrat och pedagogiskt med medarbetare på alla nivåer i organisationen.

Bakgrundskontroll kommer att genomföras då arbetet kan innebära att man kommer i kontakt med känslig information.

Vill du veta mer?
Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information, välkommen att kontakta rekryterande chef Eva Braun, 013-20 81 98. Facklig information lämnas av Carina Norberg, Unionen, 013-20 92 46, Henrik Kruuse af Verchou, Akademikerföreningen, 013-20 83 56 eller Martin Eriksson, SEKO, 013-20 83 06. Ansvarig för rekryteringsprocessen är Emma Liwell, rekryterare, 076-808 02 00.

Välkommen med din ansökan!
Vi vill gärna ha din ansökan senast den 17 april.


Sista ansökningsdag: 17 april 2022

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb