Avtalsförvaltare till Regionfastigheter i Lund

Gör skillnad. Varje dag.

Är du redo för nya utmaningar inom förvaltning av entreprenadavtal – då kan du vara vår nya kollega!

Regionfastigheter utvecklar och förvaltar Region Skånes fastigheter. Just nu gör vi de största investeringarna någonsin på sjukhusområdena i Skåne. Regionfastigheter projektleder, bygger och utvecklar stora komplexa projekt i känslig sjukhusmiljö.

Vi förvaltar fastigheter och avancerade tekniska system och måste kunna garantera hög driftsäkerhet årets alla dagar. Vårt arbete är en förutsättning för säker och trygg vård.

Vi bygger också ut infrastrukturen för kollektivtrafiken i Skåne, med nya servicedepåer för buss, spårvagn och tåg.

Regionfastigheters upphandlingsenhet ansvarar för fastighetsrelaterad upphandling inom Region Skåne och förvaltar de ramavtal som krävs för att uppföra, underhålla och renovera Region Skånes fastighetsbestånd. Vårt arbete bidrar till ständigt bättre förutsättningar för vård, trafik och utveckling i Region Skåne.

Vill du arbeta med avtal och leverantörsutveckling inom entreprenadbranschen? Regionfastigheter är i en spännande och expansiv fas med stora, komplexa byggprojekt med höga krav på avtalens kvalitet och aktiv leverantörsutveckling. Upphandlingsenheten erbjuder dig en bred roll med mycket omväxling och stora utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter

Som avtalsförvaltare hos oss ansvarar du för avtalsförvaltningen av Region Skånes fastighetsrelaterade ramavtal. Avtalsförvaltning har hög fokus och du implementerar våra ramavtal såväl internt som externt mot leverantörer samt förbättrar kontraktsinnehållet i Region Skånes fastighetsrelaterade kontrakt. I rollen som avtalsförvaltare samarbetar du med bland annat bygg- och installationsprojektledare, driftsorganisationen, strateger och förvaltare inom Regionfastigheter och ger entreprenadrättsligt stöd till Regionfastigheters organisation i diskussioner med leverantörer. Du gör avtalstolkningar och förhandlar med byggentreprenörer och konsulter. Du genomför systematisk avtalsuppföljning samt utvärderingar inför avtalsförlängning och upphandling där din roll är att identifiera utvecklingsområden och ge återkoppling med syfte att förbättra kvaliteten i avtalen. Du arbetar med leverantörsutveckling av leverantörerna på våra ramavtal och utbildar också Regionfastigheters medarbetare i entreprenadjuridiska frågor.

Upphandlingsenheten arbetar kontinuerligt med kvalitetsförbättring genom att ta tillvara på erfarenheter och implementera dem i kommande upphandlingar. Här har du en viktig roll i utvecklingen av avtal och kontraktsinnehåll tillsammans med enhetens upphandlare, avtalsförvaltare och administratörer samt övriga kollegor inom Regionfastigheter.

Resor i tjänsten ingår i begränsad omfattning inom Skåne då Regionfastigheter bedriver verksamhet i Lund, Malmö, Helsingborg och Kristianstad.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill arbeta med avtalsförvaltning av entreprenadavtal samt leverantörsutveckling. Du bör ha högskoleutbildning inom ekonomi, juridik eller bygg, eftergymnasial utbildning inom upphandling/inköp eller annan för tjänsten relevant utbildning. Mycket god kommunikationsförmåga i såväl tal som skrift är också ett måste då tjänsten som avtalsförvaltare innebär många kontaktytor.

Du bör ha tidigare erfarenhet av avtalsförvaltning, förhandling, leverantörsuppföljning och leverantörsutveckling, gärna med anknytning till byggrelaterade projekt. Du bör ha några års arbetslivserfarenhet inom entreprenadjuridik, byggnation, ekonomi och avtalsförvaltning. Erfarenhet av AB 04, ABT 06, ABK 09 och AMA AF är extra meriterande.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna. Du behöver vara engagerad, ansvarstagande och självständigt kunna planera ditt arbete i förhållande till verksamhetens behov. Ett inre driv att komma till avslut och leverera är viktigt för tjänsten. Vidare har du god analytisk förmåga och ett strukturerat arbetssätt samt förmåga att arbeta utvecklingsinriktat.

Du kommer att ingå i en engagerad grupp med mycket driv som präglas av stor vilja till erfarenhetsutbyte och samverkan. Vi värdesätter därför att du är prestigelös och delar med dig av erfarenheter, visar god samarbetsförmåga, en positiv inställning och får fram det bästa ur dina kollegor och samarbetsparter.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Regionfastigheter utvecklar Region Skånes fastigheter. Vi förvaltar drygt 1 miljon m2 i egna fastigheter och ansvarar för fastighetsdrift och fastighetsunderhåll. Dessutom hyr vi cirka 500 000 m2 runt om i Skåne av andra fastighetsägare. Regionfastigheter ansvarar också för all om- och nybyggnation av Region Skånes lokaler. Just nu gör vi de största investeringarna någonsin på sjukhusområdena i Skåne, och bygger ut infrastrukturen med en servicedepå för Öresundstågen, spårvagnsdepå i Lund och planerar för flera nya bussdepåer. Vi är cirka 350 anställda med bred och stark kompetens inom byggprojektledning, teknik och fastighetsförvaltning. Vårt arbete bidrar till ständigt bättre förutsättningar för vård, trafik och utveckling i Region Skåne. skane.se/vibygger

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ref nr:A1041136

Sista ansökningsdatum: 2021-08-23

Kontaktperson

Tomasine Beckman Edén, Chef Upphandlingsenheten, 0725-494257

Anna Wideson, Avtalsförvaltare, 0725-01 61 84

Fackliga företrädare

Leo Hafstad, Sveriges Ingenjörer, 0725-89 77 68


Ref nr:A1041136

Sista ansökningsdatum: 2021-08-23

Kontaktperson

Tomasine Beckman Edén, Chef Upphandlingsenheten, 0725-494257

Anna Wideson, Avtalsförvaltare, 0725-01 61 84

Fackliga företrädare

Leo Hafstad, Sveriges Ingenjörer, 0725-89 77 68

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb