Bli spindeln i nätet för Upphandlingssverige

Vill du vara spindeln i nätet för Upphandlingssverige?

Då finns ett toppenjobb ledigt för dig. Som projektledare för eventinnehåll väljer du ämnen och innehåll för Upphandling24:s och Inköpsrådets konferenser och nätverk. I jobbet får du en unik inblick i vad som händer inom offentlig upphandling i Sverige. Du kan snabbt få mycket eget ansvar och utforma arbetet efter dina egna preferenser. Det är resultatet som räknas, inte hur eller var du har kommit fram till det.

Du kan antingen arbeta på vårt kontor i centrala Stockholm eller på valfri annan plats i världen. Du måste dock kunna vara på plats (oftast i Stockholm) på våra konferenser, nätverksträffar och utbildningar.

Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att på en övergripande nivå bestämma innehåll för konferenser och nätverksträffar, men också i detalj utforma programmen med rätt ämnen och rätt talare. I jobbet ingår mycket kontakt med potentiella talare och du bygger ett ovärderligt kontaktnät bland upphandlare, jurister och leverantörer i hela landet.

Om du har fallenhet och intresse för det kan det också ingå i dina arbetsuppgifter att stå på scen eller framför kamera och moderera konferenser och nätverksträffar.

Du kommer att arbeta självständigt, men med massor av hjälp och stöd från den övriga organisationen inom Upphandling24 och Inköpsrådet. Vi är ett litet gäng som jobbar nära varandra.

Du arbetar också med de tekniska lösningar som vi har tagit fram för digitala konferenser, nätverk och utbildningar samt med vårt publiceringssystem WordPress.

En del av arbetet är att kommunicera innehåll i konferenser och nätverksträffar i text. Du måste därför kunna uttrycka dig rappt och snabbt i text.

Berätta för oss varför du vill ha jobbet och vad dina starka sidor är. Du söker jobbet genom att mejla till jobb@upphandling24.se.

Har du frågor om jobbet kan du mejla eller ringa till Bo Nordlin (bosse@upphandling24.se, 0736-589 489).


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb