e-Avrop söker upphandlingskonsult

e-Avrop växer och vi söker just nu nästa stjärna som vill bli en del av vår konsultavdelning.

På e-avrop arbetar vi med hela den digitala inköpsprocessen. Vi är i dagsläget fyra konsulter som genomför spännande uppdrag till våra kunder. Vårt uppdrag består av upphandlingsprojekt, inköpsanalyser, utbildningar, juridisk rådgivning, verksamhetsutveckling, strategisk styrning, kontraktsuppföljning mm.

Vi är ett team konsulter med kompetenser inom alla typer av upphandlingsområden och vi arbetar nära varandra trots geografiska avstånd. Vi erbjuder ett kreativt och flexibelt arbete där du får vara en del av ett kompetent, hjälpsamt och framåtlutande team. Hos oss får du ett omväxlande arbete där du får ansvara för både upphandlingsprojekt, utbildningar, föreläsningar samt bidra till utvecklingen av vårt upphandlingssystem.

Vill du bli en del av vårt team? Har du gedigen erfarenhet inom upphandling och är intresserad av att bidra till ökad användning av digitala verktyg inom inköpsprocessen? Då är du välkommen att söka denna tjänst! Vi ser gärna att du har erfarenhet inom såväl IT- som entreprenadupphandling och är van att leda projekt med både små och stora grupper. Du bör ha universitetsutbildning och/eller eftergymnasial inköpsutbildning samt lång erfarenhet av offentlig upphandling.

Kravprofil:

  • Du har flera års erfarenhet som upphandlare och är väl förtrogen med regelverket för offentlig upphandling
  • Du är en driven och strukturerad projektledare med förmåga att arbeta självständigt, samtidigt som du är en teamspelare som är van vid att kommunicera med människor i olika roller
  • Du har en personlig mognad, är ansvarstagande och analytisk, samt har intresse av att göra goda affärer
  • Du har kompetens att förstå verksamhetens behov och leverantörsmarknaden för att kunna skapa affärsnytta
  • Du har god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift

Som person är du positiv, diplomatisk och ödmjuk i din framtoning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder en anställning i en aktiv miljö med goda möjligheter till professionell utveckling. Att arbeta som upphandlingskonsult innebär att genomföra upphandling åt våra kunder men även att utbilda i e-Avrops systemstöd och metodik.

Våra kunder är upphandlande myndigheter med behov av resursförstärkning i sina upphandlingsprojekt. I vissa fall bidrar vi med råd och stöd, medan vi i andra fall genomför kompletta upphandlingar med ansvar för hela upphandlingsprocessen innefattande bland annat förberedelser inför upphandling, genomförande av upphandling och uppföljning av avtal.

Som upphandlingskonsult genomför du inte bara upphandling utan motiverar och inspirerar även människor i din omgivning. Bland våra kunder finns några av Sveriges största upphandlande myndigheter såväl som några av Sveriges minsta upphandlande myndigheter, och varje projekt planeras i samråd med kunden för att vi ska kunna erbjuda det bästa stödet i varje fall.

Vi betraktar följande som meriterande:

• Erfarenhet som självständig upphandlare
• Erfarenhet från flera upphandlande myndigheter
• Erfarenhet av e-Avrops upphandlingssystem
• Erfarenhet av entreprenadupphandling
• Erfarenhet av IT-upphandling
• God pedagogisk förmåga
• Relevant högskole- eller KY-utbildning
• Mycket god IT-vana
• Körkort

Om anställningen

Tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Individuell lönesättning tillämpas så du får gärna meddela löneanspråk i ansökan.
Stationeringsort: e-Avrop har huvudkontor i Stockholm men kan erbjuda arbetsplats i hemmet. Resor inom Sverige förekommer.

Ansökan

Vi önskar din ansökan samt CV och referenser så snart som möjligt.

Till din ansökan vill vi att du bifogar ett exempel på en upphandling som du varit ansvarig för och som visar på ditt sätt att arbeta.

Ansökan skickas med e-post till konsultchef Sofia Elmeholt, sofia@e-avrop.com

Mer information

För mer information är du välkommen att kontakta konsultchef Sofia Elmeholt, sofia@e-avrop.com

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Om företaget

e-Avrop AB är ett svenskt företag som utvecklar systemstöd och metodik för offentlig upphandling. Systemet är utvecklat av upphandlare för upphandlare och tillsammans med våra kunder bidrar vi till bättre upphandling för att möjliggöra den goda affären.


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb