Entreprenadinköpare till inköpsenheten i Nacka kommun!

Är du vår nästa kategoriansvariga inköpare för Entreprenadkategorin? Du få en central roll i Nackas upphandlingar när vi bygger stad och har chansen att bli en del av en kompetent, utvecklingsorienterad och effektiv inköpsavdelning!

Nu har du möjligheten att få driva och utvecklas inom entreprenadområdet tillsammans med ett härligt gäng i Nacka Kommun. Nacka arbetar kategoristyrt och har flera mycket stora och spännande upphandlingar inom entreprenadområdet på gång. Nu söker vi dig som kategoriansvarig för entreprenader vill vara med på vår utvecklingsresa för att skapa framtidens stad i Nacka. Läs gärna mer om enheten och hur vi arbetar här: Inköpsenheten

Ditt uppdrag
I rollen som kategoriansvarig inköpare för entreprenadområdet arbetar du kategoribaserat och leder och stöttar vid behov inköparna inom din kategori. Du får en central roll för att driva inköpsprocessen samt de kommersiella aspekterna av de entreprenadaffärer kommunen gör. Du kommer arbeta med att genomföra inköpsprojekt inom området i nära samverkan med verksamheterna och ansvariga chefer och projektledare.

I ditt uppdrag ingår bland annat:

  • Kravspecifikation och marknadsanalys inklusive omfattande löpande marknadsdialoger.
  • Driva upphandlingar samt stötta verksamheten i leverans- och leverantörsuppföljningsprocesserna.
  • Utveckla och driva affärsmässigheten och de kommersiella aspekterna ute i verksamheterna.

Målet är att Nacka gör goda affärer som bidrar till Nackas utveckling när vi bygger stad.

Som inköpare blir du en del av inköpsenheten, som är ett härligt, positivt team på 18 personer med höga ambitioner. Din närmsta chef blir inköpschef Sebastian Nordgren, som har gedigen erfarenhet av inköpsverksamhet både i privat och offentlig sektor.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av entreprenadområdet i en politiskt styrd eller komplex organisation och som stimuleras av mångfalden i både frågeställningar och metoder för att kunna bidra till kommunens affärer och att utveckla samhället. Du har relevant akademisk utbildning och med största sannolikhet har du arbetat med inköp i minst 5-8 år inom privat och/eller offentlig sektor. Du har god erfarenhet i att driva stora komplexa projekt och förändringsledning. Det är meriterande om du har erfarenhet av att genomföra upphandlingar i enlighet med LOU, men inget krav.

Dina personliga egenskaper
Vi söker dig som driver dina projekt på ett seniort sätt. För att trivas i rollen bör du också ha genuint intresse för inköparens roll som affärspartner.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som;

  • Är målinriktad.
  • Är kommunikativ och har fallenhet för att bygga relationer.
  • Har god samarbetsförmåga.
  • Är serviceinriktad och delar med dig av din kunskap.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig att få vara med på en spännande resa, där du får möjlighet att arbeta i en bred och självständig roll. I Nacka får du arbeta i en kommun som vill vara bäst i Sverige på att vara kommun, och som har öppenhet och mångfald som sin vision och en grundläggande värdering att lita på människors kunskap, vilja och förmåga.

Blir du vår nya kollega så erbjuder vi dig: gym i huset, friskvårdsersättning, erbjudande om förmånscykel samt möjlighet att växla semesterersättning mot fler semesterdagar. Arbetsplatsen ligger i Nacka stadshus i öppna, ljusa lokaler, granne med Nacka forum och 15 min med buss från Slussen och 20 minuter från Gustavsberg.

Om anställningen
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Sista ansökningsdag den 17 april 2022.

Varmt välkommen med din ansökan!


Sista ansökningsdag: 2022-04-17
Referensnummer:
2022/167

Kontakt
Sebastian Nordgren, +4687189160
Facklig företrädare
Yvette Forssmark, Vision, 087189168
Roger Orr, Sveriges Ingenjörer, 087188417
Anders Ekegren, Akavia, 0103037602

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb