Erfaren inom inköp – Söker plats för sista praktik och examensarbetet

Hej,

Biuti heter jag och utbildar mig till kvalificerad Strategisk Inköpare & Upphandlare på TUC yrkeshögskola i Stockholm. Senast praktiserade jag fem månader på Brandfactory med effektivisering av inköp. Det var väldigt roligt och intressant att se hur ett företag hanterar olika utmaningar i sina inköpsprocesser.

Jag arbetade bl. a med spendanalys och tog in underlag från operativt inköp, ekonomi-, produktions-och projektavdelningen samt strategiska inköparen och jag analyserade hinder och möjligheter i organisationsstrukturen och inköpssystemen.

Just nu lär jag mig juridik, förhandlingsteknik och affärsmässighet och snart Supplier Relationship Management samt hållbara inköp.

Jag är hungrig på att lära mig mer och vill dela erfarenheter och kunskaper. Så nu söker jag sista praktik/LIA (Lärande I Arbete) och för examensarbetet, perioden 2021-03-08 – 2021-06-24 (totalt 15 veckor). Jag vill gärna analysera ett företags inköpsprocess eller upphandlingsprocess utifrån strategiska perspektivet.

Jag är öppen för nya kunskaper, utmaningar och förslag som jag tror leder till framgångsrika inköp.

Jag förstår att pandemin gör skillnad nu i samhället så jag är öppen för praktik både på plats och på distans och tycker det fungerat bra hittills.

Jag hoppas vi hörs och ses!

Med vänliga hälsningar,

Biuti Birelius
biuti.birelius@gmail.com
Linkedin: Biuti Birelius


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb