Erfarna upphandlare till Upphandlingsenheten, Västerås stad

Nu söker vi nya, erfarna upphandlarkollegor till Västerås stad – en stad som växer och utvecklas! Vill du vara med och göra hållbara och värdeskapande affärer för västeråsarna och stadens utveckling? På Upphandlings- och Inköpsenheten är vi på en häftig förbättringsresa, bland annat i att införa kategoristyrt arbetssätt. Här får du vara med och påverka i arbetet med spännande upphandlingsprojekt.

I Stadshuset, centralt beläget i Västerås och med bara några minuters gångavstånd från centralstationen, arbetar idag 22 medarbetare med stadens inköpsprocess, upphandlingar, systemförvaltning av vår inköpsportal och utveckling av vårt e-handelsarbete. Vi är specialister på våra områden och tillsammans arbetar vi för att på bästa sätt stötta våra kunder och medarbetare i att göra smarta och effektiva inköp och upphandlingar.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta i Västerås stad? Läs gärna mer på: www.vasteras.se/jobbochkarriär

Upphandlings- och Inköpsenheten ingår i Stadsledningskontoret. Läs gärna mer på: www.vasteras.se/stadsledningskontoret

Arbetsuppgifter

I vår centrala inköpsprocess och som erfaren upphandlare, arbetar du med avtalsförnyelse och upphandlingar av varor, tjänster och digitala tjänster och är delaktig och drivande genom hela upphandlingsprocessen. Från utformning av underlag till avtalsförhandling och föredragande inför nämnd. Projekten driver du tillsammans med beställare på stadens förvaltningar, med stöd av bland annat jurist och i samarbete med dina kollegor i kategoriteamet inklusive enhetsgemensamma administrativa resurser. Hos oss bidrar vi alla till utveckling och förbättring av våra arbetssätt, varför utveckling och förbättringsarbete är en del av arbetsuppgifterna.

Vi arbetar i team och behöver nu bli fler i varuteamet respektive i teamet för tjänster och digitala tjänster. Låt oss matcha dig till rätt team utifrån din kompetens och ditt intresse!

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill bli en del av en enhet som strävar efter att alltid ge bästa möjliga möte liksom att bli ett Upphandlings- och inköpscenter i framkant. Som är driven och självgående men som också trivs och är duktig på att interagera med andra.

Du har för tjänsten relevant akademisk examen eller annan utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Utbildning inom systemvetenskap och/eller inom affärsjuridik är meriterande. Du är en van användare av digitala verktyg och talar och skriver svenska på god nivå. Det är meriterande om du har erfarenhet av kategoristyrt inköpsarbete och av utvecklingsarbete. Du är en erfaren upphandlare med goda kunskaper i inköpsprocessen, LoU och har flerårig erfarenhet av självständigt arbete med komplexa upphandlingar, gärna men inte nödvändigtvis från en politiskt styrd organisation.

I den här rekryteringen gör vi en säkerhetsbedömning och genomför en säkerhetsintervju på slutkandidat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast:   2021-09-05
Referensnummer:   2021/00474
Antal annonserade arbetstillfällen:   3

Kontaktpersoner

Ansvarig rekryterare Ulrika Matsson, 021-39 22 92, ulrika.matsson@vasteras.se
Digitaliseringsdirektör Jörgen Sandström 021-39 17 40

 

Övrigt

Välkommen till Västerås stad – Västmanlands största arbetsgivare. Vi är 11 000 kollegor som tillsammans får en hel stad att fungera. Vi vet att det är i våra möten vi kan göra skillnad, oavsett om det är i våra verksamheter eller digitalt. Därför är vår värdegrund Alltid bästa möjliga möte en viktig del i vårt uppdrag. För att få en stolt och välfungerande stad och nå vår vision om staden utan gränser vill vi också att våra medarbetare ska spegla mångfalden i samhället.

Läs mer om möjligheter, karriärvägar och om vårt erbjudande här:
https://www.vasteras.se/jobbochkarriär

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.


Ansök senast: 2021-09-05

Kontaktpersoner
Ansvarig rekryterare Ulrika Matsson, 021-39 22 92, ulrika.matsson@vasteras.se

Digitaliseringsdirektör Jörgen Sandström 021-39 17 40

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb