Eskilstuna kommun söker upphandlingschef

Om arbetsplatsen

Serviceförvaltningen skapar värde genom att arbeta proaktivt med att utveckla och leverera tydliga tjänster till verksamheterna i Eskilstuna kommunkoncern. Vårt mål är att våra kunder betraktar serviceförvaltningen som en kompetent, modern och affärsmässig partner.

Enheten upphandling tecknar förvaltningsövergripande ramavtal inom både varu- och tjänsteområdet. E-handelsansvar och kostsamordning är andra uppdrag som ligger hos enheten. På enheten arbetar 22 personer i olika befattningar.

Arbetsuppgifter

I uppdraget som upphandlingschef kommer du att leda, driva och utveckla kommunens gemensamma upphandlingsenhet. Ditt fokus kommer att vara både affärsmässighet och utveckling. Du har ansvar för personal, budget och verksamhet. Arbetet är strategiskt och sker i nära samarbete med kommunens politiker.

Kvalifikationer

Vi vill att du har en högskoleutbildning med inriktning mot till exempel ekonomi, teknik eller juridik, alternativt motsvarande erfarenhet som bedöms som likvärdig inom upphandlings-/inköpsområdet, Du har relevant vidareutbildning och arbetslivserfarenhet från området upphandling/inköp. Vidare har du någon ledarerfarenhet och om du har erfarenhet av offentlig verksamhet, grundläggande ekonomikunskaper och en vana att arbeta affärsmässigt ser vi det som meriterande.

I rollen är det viktigt att ha en strategisk förmåga, vara utvecklingsinriktad och att kunna anpassa sig och vara flexibel i olika situationer och med olika människor. Vidare uppskattar vi om du är en tydlig kommunikatör och van att driva frågor framgångsrikt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer: 5346

Gör din ansökan digitalt via ”Sök jobbet” i denna annons.

Övrigt

Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder.

I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi har under många år bedrivit ett målmedvetet och brett jämställdhetsarbete och är stolta över att ha tilldelats Svenska jämställdhetspriset. Vi är också en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 9 000 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap och Modigt ledarskap.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Generell information


Sista ansökningsdag
2019-08-25

Referensnummer
5346

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb