Familjebostäder söker Inköpsadministratör

AB Familjebostäder

Jobbet på Familjebostäder är inte ett vanligt jobb. Det är ett viktigt jobb. Vi bidrar till att Stockholm är en stad där alla kan bo bra. Vårt uppdrag är att se till att de som bor hos oss trivs och är trygga i det viktigaste de har; sina hem. Våra nybyggda hus möter moderna behov och de byggs på ett sätt som tar hänsyn till framtida generationer.

För oss är hållbarhet också det rent mänskliga. Vi är högt rankade när det kommer till ledarskap och vi strävar alltid efter att du som jobbar hos oss ska få ihop din vardag: oavsett om det handlar om arbetstidens förläggning eller massage på arbetstid. Det är den omtanken som också avspeglas i vår värdegrund – i varje möte med våra kunder och hur vi är mot varandra. Har detta betydelse för dig vet vi att du kommer trivas. Välkommen till ett viktigt jobb.

Är du vår nästa inköpsadministratör?
Vi söker nu en ambitiös och framåt person för en administrativ roll som vill vara med och driva inköpsarbetet framåt. Som Inköpsadministratör på Familjebostäder arbetar du med inköps/upphandlings relaterade arbetsuppgifter utifrån befintlig upphandlingslagstiftning och en strukturerad inköpsprocess. En del av arbetsuppgifterna är att genomföra inköp, tex. direktupphandling, förnyad konkurrensutsättning och avrop från ramavtal.

Du kommer att agera stöd för verksamhetens Strategiska Inköpare och beställare vid inköpsfrågor och hantera och analysera inköpsbehov utifrån olika system. I rollen ingår det också att fortlöpande hålla sig uppdaterad gällande upphandlingslagstiftning. Arbetet omfattar även administrativa arbetsuppgifter så som exempelvis diarieföring och avtalshantering.

Tjänsten som Inköpsadministratör är bred och omväxlande, vilket innebär att du kommer att hantera många olika administrativa uppgifter utöver inköpsrelaterade arbetsuppgifter. Du får även ett stort eget ansvar och blir en viktig person för bolagets inköp. Du blir del av ett sammansvetsat team med höga ambitioner. Du tillhör Ekonomiavdelningen och ingår i enheten Inköp- och Upphandling som idag består av sex personer. Du rapporterar till enhetschefen tillika Inköps- och upphandlingschef, och din placering är på kontoret i Hammarby Sjöstad. Familjebostäder erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling och goda anställningsvillkor.

Exempel på dina arbetsuppgifter

  • Genomföra förnyande konkurrensutsättningar
  • Genomföra direktupphandlingar
  • Diarieföring
  • Informationshantering i olika system
  • Avtalsuppföljning i olika former
  • Stöd till verksamheten vid avrop/beställningar


Vi erbjuder

Ett viktigt jobb

Vårt allmännyttiga samhällsuppdrag handlar om något av det finaste som finns, människors hem. Tillsammans utvecklar och förvaltar vi levande stadsdelar. Det är inte bara ett jobb. Det är ett uppdrag.

Hållbarhet i fokus

Vi gör hållbara val när vi renoverar och bygger nytt för att minimera vår klimatpåverkan. Samtidigt är det lika viktigt för oss att jobba med trygghet i våra bostadsområden, för att livet mellan husen ska fungera.

Ett tydligt ledarskap

Våra ledare får höga betyg av våra medarbetare. De har förmågan att motivera, inspirera och visa uppskattning. Hos oss kommer du helt enkelt trivas och utvecklas.

Balans mellan arbete och fritid

Massage på arbetstid, ett generöst friskvårdsbidrag och ett höjt semesterdagstillägg är bara några i raden av våra förmåner som gör det enkelt för dig som medarbetare att må bra.

En levande företagskultur

Vår värdegrund ger oss ett starkt stöd i vardagen – i möten med våra kunder och hur vi är mot varandra. Hos oss får du engagerade, kundfokuserade kollegor med affärsmässighet och nytänkande i fokus. 

Vill du veta mer om vad vi erbjuder för förmåner och hur några av våra medarbetare upplever att det är att jobba hos oss? Läs mer här!


Kvalifikationer
Vi söker dig som har arbetat i en liknande roll och vill fortsätta jobba långsiktigt i en administrativ roll. Det är av stor vikt att du har relevant erfarenhet av att ha arbetat med/inom administration och inköp och upphandling enligt lagen om offentlig upphandling (LOU) inom offentlig sektor i minst 2 år på heltid, samt har god systemvana. Meriterande med erfarenhet inom eDok, Kommers, Fast2, Agresso inköp.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen behöver du som person ha ett eget driv, vara lyhörd och prestigelös. Du är strukturerad, ordningsam och lösningsfokuserad och ser värdet i att leverera god kvalité på ditt utförda arbete. Vidare värdesätter du samverkan och dialog, samtidigt som du är tydlig i din kommunikation och har förmåga att fatta självständiga beslut. Vi ser även att du är analytisk och flexibel, samt har lätt för att skapa förtroendefulla och långsiktiga relationer med människor i din omgivning.

Ansökan
Om du tycker att du känner igen dig i beskrivningen och rollen låter spännande ser vi fram emot din ansökan senast den 5 maj. Vi kommer att behandla ansökningarna löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare i samband med rekryteringen. Samtliga av våra inköp sker i enlighet med LOU och för att kunna arbeta med oss så ska man ha varit med i upphandlingen och tecknat ett ramavtal.


Sista ansökningsdag:
5 maj 2024

Kontakt:
Vid frågor om tjänsten kontakta Stefan Paukovic, Enhetschef Inköp och upphandling, stefan.paukovic@familjebostader.com.

Vid frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Malin Sternefors, HR-partner, malin.sternefors@extern
.familjebostader.com

/070-737 20 66.

Ort:
Hammarby Sjöstad

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb