Härryda kommun söker upphandlare

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen till en kommun med sikte på Sveriges bästa näringslivsklimat, skolor i toppklass och ett expansivt samhällsbyggande. Våra ledord mod, nytänkande och handlingskraft inspirerar oss när vi varje dag levererar verksamhet med god service, kvalitet och kompetens. Vi söker dig som vill vara delaktig, är engagerad och vill vara med att hitta lösningar som också håller för nästa generation. Härryda kommun är en arbetsgivare som rymmer många spännande projekt och goda kollegor. Upphandlingsenheten består idag av en upphandlingschef, tre upphandlare och en avtalscontroller. Enheten ingår i Ekonomi- och upphandlingsfunktionen tillsammans med ekonomi och redovisning. Enheten är en central upphandlingsenhet med uppdrag att genomföra och förvalta kommunövergripande upphandlingar och ramavtal samt verksamhetsspecifika uppdrag. Inom organisationen finns också kommunjurist som arbetar 50 % som upphandlingsjurist.

Arbetsbeskrivning

På upphandlingsenheten kan vi erbjuda ett stimulerande och utmanande arbete som upphandlare med stor delaktighet i enhetens olika uppdrag och där du aktivt bidrar till enhetens utveckling- och förbättringsarbete. Tjänsten innebär bland annat att du som projektledare samverkar med organisationens sektorer för att säkerställa rätt krav på varor och tjänster. Du planerar, driver och genomför upphandlingar självständigt och i samarbete med verksamhetsföreträdare. I arbetet ingår stöd och kommunikation riktat till den egna organisationen, i form av avtalsinformation, avropsstöd och utbildningar till kommunens beställare.

Kvalifikationer

• Högskoleutbildning gärna inom ett eller flera av områdena: juridik/ekonomi/förvaltning/teknik eller utbildning på yrkeshögskola med inriktning inköp/upphandling
• Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet av arbete med offentlig upphandling
• Du ska ha god kunskap av arbete med offentlig upphandling och de regelverk som är styrande
• Du ska tycka om att leda och driva projekt, vara engagerad, analytisk och drivande
• Som person har du lätt för att knyta kontakter, är öppen och lyhörd
• Du ska ha god kommunikativ förmåga på svenska i tal och skrift
• Du ska ha god datorvana och goda kunskaper i Officepaketet, särskilt Word och Excel

Vi ser gärna att du har en bred erfarenhet av att genomföra upphandlingar av olika varor och tjänster. Dock ser vi gärna att du har kunskap och erfarenhet av entreprenad och IT-upphandlingar. Nämn gärna exempel på genomförda upphandlingar i din ansökan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Upplysningar

Marlene Sahibzada
Upphandlingschef
Telefon: 031-724 63 21
E-post: Marlene Sahibzada

Jennie Andersson
Vision
Telefon: 031-724 63 42
E-post: Jennie Andersson

Ansökan

Referensnummer: A983044

Övrig information

Vi ser gärna att du söker tjänsten via “Sök jobbet” i denna annons. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress: Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.


Referensnummer
A983044

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb