Huddinge kommun söker entreprenadupphandlare

Kommunstyrelsens förvaltning

Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Brinner du för goda offentliga affärer och tilltalas av möjligheten att vara med och påverka? Nu söker vi dig som vill verkställa mål och strategier för Huddinge kommuns upphandlingsverksamhet, med fokus på entreprenadupphandling.

Tillsvidare, heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Om arbetsplatsen

Upphandlingsverksamheten är centralt placerad vid kommunstyrelsens förvaltning och är kommunens centrala organ för upphandling och inköp. Upphandlingssektionen genomför ramavtalsupphandlingar samt övriga större upphandlingar inom kommunen, ofta i samverkan med övriga delar av kommunkoncernen. Vi arbetar också proaktivt med uppföljning av de upphandlade avtalen och ansvarar också för kommunens e-handelssystem.

Arbetsuppgifter

Upphandlingsverksamheten är under utveckling vilket ger dig stor påverkansgrad vad gäller att fortsätta förädla arbetssätt och metoder. I den nu aktuella tjänsten kommer du att arbeta nära och i samråd med berörda avdelningar och förvaltningar. Huddinge kommun erbjuder ett arbetsklimat som präglas av högt tempo och engagerade medarbetare.
Huddinge ligger bara 15 minuter från Stockholm.

Som Upphandlare med fokus på entreprenadupphandling ansvarar du, tillsammans med ditt kategoriteam, för att planera och genomföra upphandlingar på ett affärsmässigt sätt så att verksamhetens/kommuninvånarnas behov tillgodoses på ett effektivt sätt och de övergripande målen uppfylls.

Du arbetar med flera upphandlingar samtidigt, med eget projektledaransvar och i mycket nära samarbete med kommunens verksamheter. Du deltar också i vårt ständiga utvecklingsarbete med målet att kunna göra ännu bättre offentliga affärer.

Din profil

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning som är relevant för upphandlingsyrket och som också har erfarenhet av entreprenadupphandling.

Du har mycket goda kunskaper i svenska, är duktig på både muntlig och skriftlig framställning. Goda kunskaper i Excel är önskvärt samt en vana vid e-avrop och/eller andra upphandlingssystem.

Du är strukturerad och kan planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du är också kvalitetsmedveten och noggrann. Vi ser också gärna att du med din specialistkunskap förstår de fackmässiga aspekterna av arbetet bra och att du kan vara en kunskapsresurs för andra. Erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation är meriterande i rollen.

Förmåner

För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner

Upplysningar

Roger Himmelsköld
Upphandlingschef
070-198 93 06

Facklig kontaktperson

För facklig kontaktperson för tjänsten se Facklig kontaktinformation

Sista ansökningsdatum

2021-04-05

Referensnummer

KSF:2021:12

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Filmer om Huddinge

Vill du veta mer om vår syn på ledarskap och medarbetarskap eller Huddinges historia? Titta gärna på våra filmer


Sista ansökningsdatum
2021-01-31

Referensnummer
KSF:2020:48

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb