Huddinge kommun söker systemadministratör, E-handel

Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Omfattning: Tillsvidare, heltid.
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Om arbetsplatsen

Tjänsten är placerad vid upphandlingssektionen vid ekonomiavdelningen, kommunstyrelsens förvaltning. Du får sjutton kollegor som bland annat ansvarar för att driva alla upphandlingar tillsammans med verksamheten i enlighet med kommunens affärsprocess. E-handel utgör en mycket viktig del i arbetet.

Arbetsuppgifter

Tjänsten omfattar systemadministration och viss systemförvaltning av Visma Proceedo.

Här har du möjlighet att fortsätta utveckla den redan väl etablerade e-handeln i kommunen. Som e-handelsadministratör kommer du att arbeta tillsammans med våra upphandlare och inköpssamordnare för att fortsätta utveckla e-handelsområdet.

I dina arbetsuppgifter ingår bl a att ansluta nya leverantörer och hantera befintliga, i e-handelssystemet (Proceedo) arbeta med support för att stötta våra användare, övervaka inköp- och fakturaflödet samt hantera avvikelser och förändringar i e-handelsfunktionen. Utöver detta arbetar du med administration kring kataloger, behörigheter, användare och ajourhållning av leveransadresser. I tjänsten ingår också att hålla utbildningar och informera om kommunens e-handel.

Din profil

Vi söker dig som har utbildning på minst gymnasienivå, meriterande är eftergymnasial utbildning inom systemförvaltning. Du har erfarenhet av att ha arbetat med E-handel och elektroniska flöden. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.
Önskvärd erfarenhet är att du har arbetat med systemadministration i Visma Proceedo tidigare och att du har arbetat med support. Har du arbetat med att hålla utbildningar och kan tala inför en större grupp av människor ser vi det som mycket värdefullt.

Som person är du analytisk och har hög egen drivkraft. Du är strukturerad och noggrann och trivs med att arbeta i en stöttande och supportande roll.
Arbetet som e-handelsadministratör förutsätter mycket kontakter både internt och externt vilket innebär att du behöver vara lyhörd och utåtriktad samt ha god samarbetsförmåga

Förmåner

För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner

Upplysningar

Roger Himmelsköld upphandlingschef 070-198 93 06.

Facklig kontaktperson

För facklig kontaktperson för tjänsten se Facklig kontaktinformation

Sista ansökningsdatum

2020-12-16

Referensnummer

KSF:2020:43

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Filmer om Huddinge

Vill du veta mer om vår syn på ledarskap och medarbetarskap eller Huddinges historia? Titta gärna på våra filmer


Sista ansökningsdatum
2020-12-16

Referensnummer
KSF:2020:43

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb