Inköpare som vill utvecklas i Nacka kommun!

Vill du bidra till bättre affärer i Nacka? Nu har du chansen att bli en del av en kompetent, utvecklingsorienterad och effektiv inköpsavdelning!

Ditt uppdrag

Nu har du möjligheten att få utvecklas inom inköpsområdet tillsammans med ett härligt gäng i Nacka Kommun. Nacka arbetar kategoristyrt och har flera stora, spännande upphandlingar på gång. Nu söker vi dig som vill vara med på vår utvecklingsresa för att skapa framtidens Nacka. Läs gärna mer om enheten och hur vi arbetar här: inköpsenheten.

I rollen som inköpare arbetar du kategoribaserat och stödjs vid behov av en kategoriansvarig. Du kommer arbeta med att genomföra inköpsprojekt med olika komplexitet inom flera områden – alltid i nära samverkan med verksamheten.

Du får en viktig roll för att driva inköpsprocessen samt de kommersiella aspekterna av de affärer kommunen gör i enlighet med LOU. Du jobbar projektorienterat tillsammans med ansvariga chefer, projektledare och andra medarbetare inom kommunen. I ditt uppdrag ingår;

  • Kravspecifikation, marknadsanalys och att driva upphandlingarna.
  • Att delta i leverans- och leverantörsuppföljningsprocesserna.
  • Utveckla affärsmässigheten och de kommersiella aspekterna ute i verksamheterna.

Målet är att Nacka göra goda affärer i enlighet med LOU som bidrar till Nackas utveckling.

Som inköpare blir du en del av inköpsenheten, som är ett härligt, positivt team på 18 personer med höga ambitioner. Din närmsta chef blir inköpschef Sebastian Nordgren, som har gedigen erfarenhet av inköpsverksamhet både i privat och offentlig sektor.

Är det här du?

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med offentliga inköp gärna i en politiskt styrd eller större organisation och som stimuleras av mångfalden i både frågeställningar och metoder för att kunna bidra till kommunens affärer och att utveckla samhället. Du har relevant akademisk utbildning och med största sannolikhet har du arbetat med inköp i minst 2-3 år i privat och/eller offentlig sektor. Du bör ha erfarenhet av att genomföra upphandlingar i enlighet med LOU. Nu har du chansen att få vara en del i att bygga och skapa framtidens Nacka.

Dina personliga egenskaper
För att lyckas ser vi gärna att du har ett genuint intresse för inköparens roll som affärspartner. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som;

  • Är målinriktad och har hög egen drivkraft.
  • Är kommunikativ och har fallenhet för att bygga relationer.
  • Har god samarbetsförmåga.
  • Är serviceinriktad och delar med dig av din kunskap.

Vi erbjuder 
Vi erbjuder dig att få vara med på en spännande resa, där du får möjlighet att arbeta i en bred självständig roll. I Nacka får du arbeta i en kommun som vill vara bäst i Sverige på att vara kommun, och som har öppenhet och mångfald som sin vision och en grundläggande värdering att lita på människors kunskap, vilja och förmåga.

Blir du vår nya kollega så erbjuder vi dig: gym i huset, friskvårdsersättning, förmånscykelserbjudande samt möjlighet att växla semesterersättning mot fler semesterdagar. Arbetsplatsen ligger i Nacka stadshus i öppna, ljusa lokaler, granne med Nacka forum och 15 min med buss från Slussen och 20 minuter från Gustavsberg.

Intresserad? 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Om du vill bli en del av Nacka kommun, tveka inte att skicka in din ansökan! Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta mig på:

sebastian.nordgren@nacka.se, 070 431 91 60 LinkedIn.

Urvalet kommer att ske löpande och denna tjänst kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång. Sista ansökningsdag är 2022-08-21.

Vi ser fram emot att få din ansökan!

Nacka är en av Sveriges mest attraktiva och välrenommerade kommuner. Med fokus på mål, resultat, hållbart medarbetarengagemang och ständig utveckling strävar Nacka efter att bli bäst på att vara kommun. Nacka kommun är arbetsgivaren för dig som med stor frihet förnyar och gör skillnad.

Inför rekryteringsarbetet har Nacka kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.


Sista ansökningsdatum:
2022-08-21

Referensnummer:
2022/514

Kontakt:
sebastian.nordgren@nacka.se, 070 431 91 60 LinkedIn.

Facklig företrädare:
Yvette Forssmark, Vision, +4687189168
Roger Orr, Sveriges Ingenjörer, +4687188417
Anders Ekegren, Akavia, 0103037602

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb