Inköps- och upphandlingsansvarig

S:t Eriks Ögonsjukhus AB, Ledning och verksamhetsstöd

Vi söker en inköps- och upphandlingsansvarig som vill utveckla och förbättra vår inköpsprocess!

Om oss

Tjänsten är placerad på avdelningen för sjukhusgemensam service som också ansvarar för registratur, arkiv, säkerhet, lokalfrågor, internservice, medicinsk teknik samt konst och inredning. Avdelningen präglas av ett lösningsorienterat förhållningssätt där samverkan inom avdelningen och med andra i organisationen är ett ledord. Som inköps- och upphandlingsansvarig på S:t Eriks Ögonsjukhus har du chansen att arbeta med hela inköpsprocessen från behov till uppföljning.

Om tjänsten

I uppdraget utvecklar och kvalitetssäkrar du hela inköpsprocessen. Du stödjer chefer i inköps- och upphandlingsfrågor vilket till exempel innebär att göra avrop från ramavtal, genomföra upphandlingar och förnyade konkurrensutsättningar. Du följer upp och kvalitetssäkrar avtal och genomförda inköp. Du förvaltar och vidareutvecklar sjukhusets inköpssystem, vilket utgör grunden för beställningar och kostnadsanalyser. Tillsammans med sjukhusets investeringsråd säkerställer du att investeringsmedel nyttjas effektivt och kommer verksamheten till nytta. Självklart utför du arbetet i enlighet med LOU, gällande policys och riktlinjer. Du är sjukhusets representant i regionens nätverk för inköpsansvariga.

Kvalifikationer

Du har för tjänsten relevant eftergymnasial utbildning exempelvis inom juridik, ekonomi eller upphandling. Du har minst 3 års erfarenhet av självständigt arbete med både inköp och upphandling enligt LOU. Erfarenhet från arbete i politiskt styrda organisationer och att arbeta med verktyget TendSign är meriterande.

Personliga egenskaper

Du är noggrann, strukturerad, prestigelös och har lätt för att samarbeta. Du ser utmaningar istället för problem, är trygg i din roll och har en förmåga att kunna arbeta självständigt. Du har en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor

Tillsvidareanställning på heltid. Provanställning på sex månader kan bli aktuell. Tillträde enligt överenskommelse.


Referensnummer: 2021/1899
Kontakt
Oskar Nordahl, 08-123 232 02
Facklig företrädare: Vision
Sista ansökningsdag: 2021-10-31

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb