IT upphandlare till Täby kommun

Om tjänsten

Som IT upphandlare ingår du i den centrala upphandlingsenheten som består av 9 kompetenta och trevliga kollegor samt upphandlingschefen. Du kommer arbeta brett mot kommunens olika verksamhetsområden och ha ett nära samarbete med ansvariga för digitalisering och it i kommunen.

I rollen som IT-upphandlare leder du upphandlingsprocessen i samverkan med verksamheten. Du kommer att delta i upphandlingsenhetens uppdrag genom att vara motorn för att uppnå strategiska mål, arbeta med utveckling och implementering av arbetssätt mm.

Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av:

  • Att som processledare i samarbete med berörd verksamhet leda och genomföra upphandlingar
  • Att utveckla kommunens arbete kring inköp
  • Att ge stöd och råd i upphandlings- och avropsfrågor

Vem är du?

  • Du har en relevant utbildning för tjänsten, gärna en högskoleutbildning inom IT, juridik, ekonomi eller annan motsvarande utbildning som vi bedömer likvärdig
  • Erfarenhet av att självständigt genomföra ramavtalsupphandlingar såväl som objektsupphandlingar inom IT enligt LOU
  • Erfarenhet och kunskap i kravställningstekniker och utvärderingsmetoder anpassade för IT-system.
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i projektform
  • Du talar och skriver svenska obehindrat

Som person är du flexibel i ditt förhållningssätt och trivs med att samarbeta med andra. Du har förmågan att agera på en strategisk nivå samt arbetar mål- och resultatinriktat. För att lyckas i rollen krävs det också att du har ett strukturerat och lösningsorienterat arbetssätt. Är du, utöver allt ovan, en team-människa som är lyhörd och kommunikativ. Ja, då kan du vara den vi söker!

Om Täby kommun

Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

På kommunledningskontoret finns de centrala ledningsresurserna och det administrativa stödet till kommunens verksamhetsområden som till exempel ekonomi, utredning, HR och kommunikation. Vi samordnar och driver övergripande utveckling och ansvarar för strategier, riktlinjer och verktyg.

Avdelningen för verksamhetsstöd och utveckling är en stödfunktion för strategisk planering, ärendeberedning, tillsyn, avtalsförvaltning, utvärdering och upphandling. På avdelningen finns också juridik, överförmyndare och enheterna digitalutveckling, trygg och säkerhet och stöd och service. Även verksamheten” Välkommen framtid”, som verkar inom sysselsättning och integration tillhör avdelningen.

Upphandlingsenhetens uppdrag är att i samverkan med verksamheterna genomföra upphandlingar och säkerställa att kommunens anskaffningar sker i enlighet med gällande upphandlingslagstiftning och utifrån kommunens mål och riktlinjer.

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar Täby kommun med Jurek Rekrytering & Bemanning. Sista ansökningsdag är 2019-11-29. Urval sker löpande så kom in med din ansökan redan idag!

Har du frågor på tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria von Sterneck på 073 70 771 70 eller via mail: maria.vonsterneck@jurek.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt

På vår hemsida www.taby.se kan du läsa mer om våra förmåner och hur det är att arbeta i Täby kommun.

Fackliga representanter

Linda-Marie Palm
08-55 55 90 00
lindamarie.palm@taby.se

Helen Klockare
08-555 590 00
helen.klockare@taby.se

Område
Täby, Stockholms län

Anställning
Tillsvidare. Heltid

Kontakt
Maria Von Sterneck
0737-07 71 70
maria.vonsterneck@jurek.se


Sista ansökningsdag
2019-11-29

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb