IT-Upphandlingskonsult till Ecenea Stockholm

Ecenea:s verksamhet växer och så även efterfrågan på våra tjänster. Vi söker därmed fler engagerade Upphandlare som vill ta nästa steg i sin karriär. Vi söker i första hand dig med erfarenhet av IT-upphandling, men för rätt kandidat finns goda möjligheter till anställning även för dig som är skicklig på upphandling av entreprenader samt varor och tjänster.

Ecenea är över 80 anställda fördelat på tre regionkontor och vi letar efter dig som vill förstärka vår verksamhet i Stockholm, där vi är drygt 30 st anställda. Våra duktiga Upphandlingskonsulter gör uppskattningsvis 1200 upphandlingar per år, vilket gör oss till en av de aktörer som gör flest upphandlingar varje år i landet!

Vi arbetar primärt med att hjälpa våra kunder i offentlig sektor att genomföra upphandlingar, men vi har en växande verksamhet inom strategiskt inköp där vi också stöttar våra kunder med verksamhetsutveckling, strategifrågor, förändringsledning, utbildning m.m.

Arbetsuppgifter

De flesta av våra kunduppdrag utgörs av att planera, genomföra och följa upp olika typer av upphandlingar. Att du har ett stort intresse av att leda upphandlingar är därmed viktigt! Våra kunduppdrag består dels i att täcka upp som resurskonsulter när det finns vakanser hos våra kunder, dels att ta sig an enskilda upphandlingar där kunden saknar rätt förmåga för att själv leda upphandlingen.

Vi hjälper även kunder med övriga förekommande uppgifter som finns på en inköpsenhet, vilket innebär att vi har möjlighet att erbjuda ett brett spann av arbetsuppgifter inom inköp och upphandling.

Vi väljer tillsammans med våra anställda ut lämpliga kunduppdrag baserat på den anställdes förmåga, intresse och önskemål om karriärutveckling.

Vem är du som söker?

För oss är det viktigaste att du är nyfiken och engagerad – det är viktigare vart du vill nå, än vart du är idag. Du bör ha ett lösningsorienterat arbetssätt och vara nytänkande. Där andra ser problem och hinder, ser du möjligheter och lösningar. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och samarbetsförmåga – en person som trivs tillsammans med oss och som vi trivs med lägger grunden för en långsiktig relation.

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning, goda kunskaper i offentlig upphandling och dokumenterad erfarenhet av IT-upphandling. Vi mäter inte kunskap i antal år du har arbetat, utan värderar den kunskap du faktiskt har samlat på dig.

Om oss och vad vi erbjuder

Ecenea är ett entreprenörsdrivet, nytänkande och flexibelt företag som satsar och vill växa med sina medarbetare. Vi har mod att driva förändring och testa nya arbetssätt. Med korta beslutsvägar och en agil kultur anpassar vi oss snabbt när omvärlden förändras. Som anställd hos oss har du stora möjligheter att vara med och påverka bolaget och vår affärsutveckling. Ledarskapet inom Ecenea kännetecknas av tillitsbaserad styrning med ett coachande förhållningssätt. Vi är handlingskraftiga och tror på tvärfunktionella samarbeten snarare än hierarkier.

Vi erbjuder en trygg anställning (tillsvidareanställning) med förmånliga villkor. Som anställd hos oss har du stor möjlighet att påverka och styra din roll för att hitta balans mellan arbete och fritid. Vi utformar alla anställningar med utgångspunkt i vad som är viktigt för den enskilda individen. Vi tror att om vi hittar rätt drivkrafter för den enskilda individen leder det till arbetsglädje, vilket i slutändan skapar fantastiska resultat för våra kunder. Vi erbjuder en distribuerad arbetsplats med möjligheter att arbeta hemifrån, på vårt kontor på Östermalm eller hos kunden.

Vi driver ett omfattande internt kompetensutvecklingsarbete med utbildningar, mentorskap och interna forum för kunskapsutbyten mellan kollegor.

Läs mer om oss på www.ecenea.se

Ansökan

Varmt välkommen att maila din ansökan till vår chef över Stockholmskontoret, Tomas Björkman: tomas.bjorkman@ecenea.se

Har du frågor om hur det är att arbeta som IT-upphandlingskonsult hos oss är du välkommen att kontakta vår Team Leader för IT-upphandling, Per Rapp: per@ecenea.se 070-091 72 78

Sista ansökningsdag är 2021-11-12, men vi går igenom ansökningar löpande, så sök snarast.

Inför annonseringen har vi noga värderat vart vi annonserar våra tjänster. Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.


Sista ansökningsdag: är 2021-11-12

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb