Junior Bid Manager för KOMPAN Sverige

KOMPANs vision är att skapa ett friskare och gladare samhälle och vi har utvecklat engagerande, roliga och högkvalitativa lekplatser och träningsplatser sedan 1970. Vi designar, tillverkar och installerar mer än 1000 lekplatser och träningsområden varje månad i 90 länder – det motsvarar en installation var 44:e minut.

KOMPANs lekplatser håller högsta kvalitet och utvecklingen av vår lek- och träningsutrustning baseras på forskning, användartester och samarbete med KOMPAN Play Institute och Fitness Institute i Odense.

Vi växer fortfarande – det är därför vi letar efter en begåvad Junior Bid Manager – en kollega som är redo att stödja verksamheten i anbud, upphandlingar och avtalshantering. Tillsammans med mycket duktiga kollegor kommer du att fortsätta både din professionella och personliga utveckling. Rollen öppnar upp för stora utvecklingsmöjligheter inom yrket, varför den är attraktiv för en analytisk och ambitiös kandidat.

Vad innebär rollen som Junior Bid Manager?

Du kommer att få ta ansvar för hela för anbudsprocessen, från bedömning och analys av förfrågningar till själva affären och uppföljningen som följer. Du upprätthåller Kompans höga standard på anbudslämning till offentlig sektor och analyserar varför upphandlingar vanns eller förlorades. Detta kräver att du kan plocka ut det essensiella ur stora mängder information och att du är en analytisk och affärsinriktad person med stort fokus. Samtidig är du systemorienterad och underhåller system och databaser för att underlätta framtida anbudslämning och upprätthåller avtalshantering.

Det är viktigt att du är självgående i ditt arbete och har en bra känsla för teamwork då du kommer att samarbeta med erfarna kollegor inom alla funktioner på Kompan Sverige, framförallt distriktssäljare och solution designer, och Kompan Danmark.

Vilka egenskaper krävs?

Vi letar efter dig som kan agera projektledare i anbudsprocessen men som också kan göra jobbet själv. Därför söker vi en kollega som kommer att ingå i vårt befintliga team och som i sin dialog med många interna och externa intressenter kan vara tydlig i sin kommunikation.

Du kan planera ditt arbete och låter ingenting gå förbisett. Vidare tror vi att du förstår vikten av en snyggt utformad presentation och vad som gör en anbudstext relevant. Det du lämnar ifrån dig håller alltid hög kvalité då din uppgift är att presentera Kompan och våra anbud på ett pedagogiskt, kreativt och intressant sätt. Dina kollegor har alla olika bakgrund och erfarenheter vilket vi ser som en styrka.
Vi föreställer oss att du är nyligen examinerad från högskola eller universitet där du läst ekonomi, juridik eller helst Public Bid Manager. Du talar flytande svenska och engelska och har ingående kunskaper om Microsofts kontorspaket, särskilt Excel. Slutligen är det viktigt att du är gillar förändring, motiveras av utmaningar och är inte rädd för att ta täten och driva dina egna projekt.

Du kommer att rapportera till vår Bid Manager.

Let’s Play!

Vi erbjuder dig ett spännande jobb i Kompan Sverige, där det finns en varierad och utvecklande vardag på kontoret i Mölndal.

Vi vet att det är våra medarbetare som driver företaget framåt, och vi arbetar därför hårt för att skapa en trevlig och engagerad arbetsplats.

Låter det som ett jobb för dig, skicka oss ditt CV och en kort beskrivning av varför det är dig vi söker. Vi genomför löpande intervjuer. Sista ansökningsdag är så snart som möjligt. Vi ser fram emot att få din ansökan.

Om du har frågor angående tjänsten, kontakta Kajsa Stark, Bid Manager, 0722-19 43 00, kajsta@kompan.com

Tidsgräns för ansökan
Så snart som möjligt.


Sista ansökningsdag
Så snart som möjligt

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb