Knowit Insight Sourcing söker strategisk IT-inköpare

Vill du jobba med att hjälpa våra kunder att utveckla ett hållbart och mänskligt samhälle genom strategiskt IT-inköp med inslag av innovation? Brinner du för IT-sourcing och att arbeta såväl strategiskt som operativt för att få ut effekterna av inköpen, på riktigt? Vi letar nu efter nya kollegor som vill vara med i vår mission att hjälpa våra kunder stärka sin sourcingförmåga och göra bättre affärer. Vi letar efter dig som har något eller några års erfarenhet inom inköp och intresset för IT samt förmågan att skapa goda affärer. Du är affärsmässig, lösningsorienterad, ödmjuk och sätter stort värde vid kvalité.

Som konsult på Knowit Insight Sourcing jobbar du tillsammans med ca tjugo andra konsulter, två konsultchefer och VD. Vi befinner oss på en spännande utvecklingsresa där du behövs.

Hos oss kommer du att få stort ansvar att leda och genomföra spännande IT-inköpsprojekt hos våra kunder som befinner sig inom såväl offentlig som privat sektor. Våra uppdrag omfattar ofta hela affärens livscykel; inbegripet förstudie och analysfas, upphandling och implementering. Uppdragen genomförs ofta i team där du har med dig en eller flera kollegor.

Vi tror att du har arbetat som inköpare/upphandlare i något eller några år inom offentlig sektor eller som konsult. Det är meriterande om du även arbetat mot privata sektorn.

Vi värdesätter att du tycker om att engagera dig i dina kollegors vardag och tillsammans vara delaktig i att utveckla vår gemensamma verksamhet. Som person tror vi att du motiveras av att arbeta proaktivt, bygga relationer och leverera mervärden till kund. Förmodligen tycker du också att det är roligt att hitta lösningar på intressanta och komplexa frågor genom att utforska och vara nyfiken. Vi hoppas att du, precis som vi, tycker det är viktigt att utvecklas tillsammans med dina kollegor och ha roligt på jobbet.

Du känner igen dig i följande beskrivning:

  • Du är väl bekant med LOU och fokus i uppdragen ligger på att generera en god affär och maximal nytta för kunden och kundens kund
  • Du har i rollen som upphandlare/konsult ansvarat för genomförandet av hela upphandlingsprocessen
  • Du driver självständigt arbetet framåt och har ett flexibelt förhållningssätt när förutsättningarna ändras
  • Du är en skicklig projektledare och kommunikatör
  • Du har mycket god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska
  • Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet
  • Du är förtrogen med minst ett upphandlingsverktyg, såsom Tendsign eller E-avrop
  • Du har en relevant akademisk examen, genomförd inköpsutbildning på yrkeshögskola eller relevanta kunskaper inhämtade på annat sätt

Det är meriterande om du även känner igen dig i följande:

  • Du har erfarenhet av dialogbaserade upphandlingsförfaranden
  • Du har erfarenhet av IT-upphandlingar

Vi erbjuder dig att jobba i ett engagerat team som bär på stor passion och entusiasm för effekterna man kan få ut i navet mellan inköp, IT och verksamhet. Vi både stöttar, sporrar och lär av varandra, hela tiden. Vi värdesätter initiativ och du får all möjlighet att ta plats, dela med dig, växa och skapa din framtid hos oss. Knowit är en kreativ arbetsplats med en trygg och öppen kultur. Genom samarbete och kommunikation skapar vi förutsättningar för ett gemensamt lärande och bättre affärer.

Vi tror att mångfald och en jämnt balanserad organisation ökar såväl kreativitet och innovationskraft som kvaliteten i våra leveranser. Jämställdhet och inkludering är något vi arbetar aktivt med för att nå vår vision om ett mänskligt och hållbart samhälle genom innovation och digitalisering.

Vi använder analyser i rekryteringsprocessen för att säkerställa en rättvis bedömning av dig som kandidat och säkerställa ett kompetensbaserat urval. Vi arbetar med ett löpande urval.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Har du frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta Frida Thure på 070-287 48 78 eller frida.thure@knowit.se, alternativt Victoria Marks på 070-606 29 11 eller victoria.marks@knowit.se


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb