LIA 2 praktikplats sökes från 15 mars till 04 juni 2021

Hej,

Jag skriver till er för att söka LIA praktikplats hos er. Jag utbildar mig på TUC yrkeshögskolan till Strategisk Inköpare/Upphandlare. Dessutom är jag civilingenjör inom produktionsteknik med erfarenhet av produktionsplanering, supply chain, logistik och inköp.

Under praktiken som upphandlare hos Region Stockholms Förvaltning för utbyggd tunnelbana fick jag lära mig om offentliga upphandlingsprocesser. Jag deltog i många interna möten med andra upphandlare och projektledare där fick jag känna av hur de planera och genomföra upphandlingar samt vilka underlag skulle vara med. Att arbeta som upphandlare och anbudsansvarig har jag fått bred erfarenhet från både upphandlarenssida och leverantörssida. Jag har mycket goda kunskaper om Lagen om Upphandling (LOU) samt LUF och AMA koder.

På mitt nuvarande arbete som upphandlings assistent (anbudsansvarig) sköter jag om anbudsprocess till vård och omsorg samt till socialt arbete enligt LOU. Jag är ansvarig för att analysera om företaget kan uppfylla alla krav som är efterfrågat i upphandlingsunderlaget och sedan skapar jag anbud. Dessutom hanterar jag alla vunna avtalet samt uppdaterar dessa till affärssystemet Intelliplan samt redovisar alla vunna, förlorade och pågående upphandlingar till Excel filen. Dagligen får jag många frågor om avtal från konsultchefer som jag svarar på. Ytterligare behöver jag att kontakta kunderna om prisjustering. Vidare kan jag analysera årsredovisning, balansräkning, resultatrapport, kassaflödet och kalkylera täckningsbidrag.

Avslutningsvis skulle jag vilja förmedla mitt intresse av ert företag där jag kan se mig själv utvecklas och även vara en del av företagets utveckling. Jag ser fram emot att träffa er och vill gärna berätta ännu mer av mina erfarenheter inom arbetslivet. Tack för din tid.

Vänlig hälsning,

Shimul Sanaullah
sanaullah.shimul@gmail.com
070-490 54 70


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb