Lunds kommun söker affärsutvecklare

Serviceförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Serviceförvaltningen har till uppgift att efter beställning tillgodose övriga kommunala förvaltningars och kommunala bolags behov av service. Serviceförvaltningen har drygt 600 anställda som är fördelade på affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad, Måltidsservice samt Servicestaben.

Om oss

Rollen som affärsutvecklare inom serviceförvaltningen är en nyinrättad tjänst i avsikt att utvecklas över tid. Den är ett ytterligare led i förvaltningens pågående arbete med att säkerställa en välfungerande, kvalitetssäkrad och ekonomiskt gynnsam affärsverksamhet i framkant.

Är du en driven person med omfattande erfarenhet av affärer inom fastighetsrelaterad verksamhet? Har du lett eller på annat sätt varit djupt involverad i stora som små offentliga fastighetsrelaterade upphandlingar? Vill du vara med på en resa i en prestigelös, tillåtande och kreativ arbetsmiljö där du ges stora möjligheter att forma framtiden för både förvaltningen och dig själv? I så fall kan du vara den vi söker!.

Arbetsuppgifter

Med utgångspunkt i LOU utvecklar du aktivt vår affärsverksamhet utifrån de behov du identifierar själv och genom andra samt genomför fastighetsrelaterade offentliga upphandlingar. Arbetet utförs i dialog med berörda verksamheter, leverantörsmarknaden och inte minst med dina kolleger varav några är specialiserade på ekonomi, avtalsförvaltning, upphandling och juridik. Fokus är affärsnytta, kvalitetssäkring, hållbarhet och effektivitet. Du planerar och strukturerar ditt arbete i stort sett efter egna önskemål och tankar. Organisatoriskt kommer du tillhöra serviceförvaltningens stab. Din utgångspunkt för arbetet är kommunhuset Kristallen, precis intill Lunds centralstation.

Vi söker dig som

har en akademisk examen, gärna med inriktning ekonomi, juridik, teknik eller fastighet alternativt utbildning i kombination med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Du har mångårig erfarenhet av att genomföra offentliga upphandlingar samt är väl förtrogen med fastighetsrelaterade affärsdokument såsom AB 04, ABT 06, ABK 09, AMA AF m.fl. Du är van vid att genomföra utbildningar inom arbetsområdet och känner dig trygg i upphandlingar av tekniska konsulter och entreprenader.

Erfarenhet från strategiskt inköps- och utvecklingsarbete är meriterande liksom utbildningar och erfarenhet från projektledning, ledarskap samt entreprenad- och konsulträtt.

Du är strukturerad, lösningsfokuserad, tar egna initiativ och har förmåga, vilja och driv för att genomföra goda affärer. Din prestigelöshet, kommunikativa förmåga och vilja att samarbeta med andra människor är grundläggande förutsättningar för ditt arbete.

Välkommen med din ansökan!

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2020-09-20
Referensnummer: 2020/723

Kontaktperson(er)

Katarina Persson, Ekonomichef, 046-359 57 04
Christian Olsson, Jurist, 046-359 51 10

Facklig(a) företrädare

Anna Nilsson, Vision, 046-359 51 30


Sista ansökningsdag
2020-09-20

Referensnummer
2020/723

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb