Norrköpings kommun söker upphandlare

KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA
Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid.

VÅR VERKSAMHET
Samhällsbyggnadskontoret planerar för nya stads- och kommundelar samt utvecklar och sköter befintliga gator, torg, parker och natur. Med respekt för Norrköpings själ säkerställer vi att kommunen kan fortsätta växa och utvecklas på ett hållbart och färgstarkt sätt i riktning mot kommunens vision 2035. Den avdelning du kommer tillhöra består av upphandlare, projektledare och jurister.

ARBETSBESKRIVNING
Vi söker en upphandlare som vill stärka vår enhet som idag består av en gruppledare och två upphandlare. Tillsammans ansvarar vi för samhällsbyggnadskontorets upphandlingar. Våra upphandlingar gäller främst byggentreprenader, driftentreprenader och tekniska konsulter men även varor och andra tjänster förekommer.

Dina arbetsuppgifter kommer vara att genomföra upphandlingar inom avdelningens ansvarsområden och framförallt inom området för tekniska konsulter. Du kommer att driva flera uppdrag parallellt och sköta dialogen med våra interna kunder och externa leverantörer. Du kommer ha en projektledarroll och ansvarar för framdriften i upphandlingsarbetet. Du kommer ha en viktig roll i att kvalitetssäkra arbetet och bidra i det fortsatta utvecklingsarbetet på avdelningen.

DIN PROFIL
Vi tror att du har en examen från antingen högskola eller yrkeshögskola med inriktning juridik, ekonomi, inköp eller upphandling alternativt erfarenhet som bedöms likvärdig, samt något eller några års erfarenhet av offentlig upphandling och goda kunskaper inom LOU. Det är meriterande om du har erfarenhet av entreprenadjuridik – främst ABK – och AMA.

Vi tror vidare att du har ett starkt intresse för offentlig upphandling samt är nyfiken på att lära dig mer. Du har en god analytisk förmåga, har lätt för att kommunicera och skapa relationer. Det passar dig att arbeta självständigt och ta egna initiativ.

Att leverera god service och ett bra bemötande ser du som en självklarhet. Du har ett stort intresse för samhällsfrågor och tycker att det är stimulerande att arbeta i en politiskt styrd organisation.

I urvalsprocessen kommer vi att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna.

MER INFORMATION OCH ANSÖKAN
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillsättning enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta gruppledare upphandling Frida Örnborg, 011-15 33 55 eller avdelningschef för projekt, upphandling och juridik Niklas Engström 011-15 17 25.

Sista ansökningsdag är 11 januari.

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

ÖVRIG KONTAKT

Kommunal
010-442 86 90

Lärarförbundet
Heikki Bodsunder
011-15 33 16
Skicka e-post

Lärarnas Riksförbund
Niclas Sjöström
072-539 01 10

SACO-samverkan
Helena Wikström
011-15 34 65

Vision
011-15 53 99

Vårdförbundet

Sista ansökningsdag
11 januari 2021

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb