ÖBO söker en upphandlare till Hållbar utveckling

Är du en lyhörd och handlingskraftig person som uppskattar ett omväxlande arbete där du kan utvecklas? Och vill du till en arbetsplats där du får vara med och bidra till något större? Då har du kommit helt rätt. ÖBO är inte som andra företag.

Vi försöker alltid att vara tillgängliga och vi bryr oss verkligen om våra hyresgäster och världen omkring oss. Och det som gör oss speciella är att vi är Örebros enda allmännyttiga bostadsbolag. Det gör att vi kan tänka långsiktigt och utveckla nya lösningar tillsammans med de som hyr av oss och andra i omvärlden. Vi tar helt enkelt ett djupare samhällsansvar och vår ambition är att vara med och utveckla Örebro i många år framöver. Tillsammans skapar vi ett levande Örebro.

Du som person
Som person är du självgående och strukturerad i ditt arbete samt har mycket god samarbetsförmåga. Du är flexibel och vill vara med och utveckla bolagets upphandlingsfunktion till en ny nivå tillsammans med dina upphandlarkollegor. Vidare har du ett professionellt förhållningssätt och har förmåga att skapa varaktiga relationer och förtroendefulla samarbeten. I rollen är det viktigt att du är affärsorienterad samt har god kommunikativ och analytisk förmåga.

Arbetet kräver god social förmåga, noggrannhet och servicekänsla. Du behöver vara van vid att arbeta både självständigt och i grupp med parallella projekt och i perioder med ett högt tempo.

Vi tror att du är en handlingskraftig person med förmågan att utveckla processer och se helheten i större projekt. Du trivs med att arbeta med effektiva metoder och uppskattar ett omväxlande och stimulerande arbete där du har möjlighet att utvecklas och växa då verksamhetens inköpsbehov är av mycket skiftande karaktär. Du tycker om att vara en del av en kultur där olikheter får ta plats och där det är högt i tak. Vi är en härlig grupp med hög kompetens där man skrattar mycket, hjälper varandra och har god gemenskap!

Vi på ÖBO bryr oss om vem du är, därför lägger vi stor vikt vid personlighet.

Din roll
Som upphandlare får du möjlighet att självständigt driva processer, från analys till uppföljning. Du blir ett stöd till organisationen i upphandlingsfrågor, upprättar och sammanställer förfrågningsunderlag, genomför upphandlingar, medverkar vid eventuella förhandlingar och utformar kontraktshandlingar. I arbetet ingår också att förvalta och följa upp ingångna avtal, medverka i utvecklingsarbete samt genom utbildningsinsatser säkerställa regelefterlevnad inom organisationen.

Du är lyhörd, drivande, tar egna initiativ och bidrar gärna till att de du arbetar med växer och utvecklas i sitt arbete. Du är med och utvecklar kreativa lösningar för att stå stark inför nya utmaningar.

I ditt arbete bidrar du till samhället i stort genom att lyssna och vägleda till utveckling.

Dina kvalifikationer

  • Högskole- eller universitetsutbildning inom juridik, ekonomi eller annan utbildning som vi bedömer som likvärdig alternativt minst fem års praktisk erfarenhet av att arbeta med offentlig upphandling
  • Minst tre års erfarenhet av att arbeta med offentlig upphandling
  • Mycket god kunskap av upphandlingsprocessen och LOU
  • Mycket goda kunskaper, både i tal och skrift, i svenska språket
  • Mycket goda kunskaper i Officepaketet

Det är meriterande om du har:

  • utbildning inom avtalsrätt och entreprenadrätt
  • erfarenhet av att genomföra entreprenad- och/eller IT-upphandlingar eller upphandlingar som bedöms vara likvärdiga
  • erfarenhet av arbete i TendSign

Anställningsform
Tillsvidare. Heltid. Med start enligt överenskommelse.

Intresserad? Hör av dig!
Anna-Carin B Magnusson, chef hållbar utveckling, 019–19 42 91.
Sten-Inge Dellevåg, facklig representant för Vision, 019-19 42 24.

Vi behöver din ansökan senast 2020-11-29. Varmt välkommen!

ÖBO (ÖrebroBostäder) är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun och har närmare 23 000 lägenheter och över 1 000 kommersiella lokaler. Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Besök obo.se


Sista ansökningsdag
2020-11-28

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb