Praktikplats för våren 2022

Hej,
Mitt namn är ** ****** och går just nu en 2 årig yrkesutbildning på Företagsekonomiska institutet (FEI) till kvalificerad inköpare och söker nu till våren en praktikplats inom inköp och upphandling. Detta kommer ske under perioden 14 mars – 19 maj 2022.

Varför jag söker praktikplats hos er?
Efter att ha kommit in en bra bit i utbildningen och läst kurser som bland annat affärskommunikation, inköp och offentlig upphandling är jag väldigt nyfiken och intresserad av att lära mig mer om hur offentlig upphandling går till. Innan det är dags för praktik kommer jag också ha läst bland annat förhandlingsteknik, logistik och IT.
Jag ser mycket fram emot praktiken då jag får tillämpa mina teoretiska kunskaper och få en bild av hur ni arbetar på ert företag. Jag är säker på att jag kommer bidra med mycket men också få ännu mer kunskap från personer som har erfarenhet av branschen.

Vem är jag som person och vad är mina erfarenheter?
Jag skulle beskriva mig själv som ambitiös, driven och engagerad. Min tidigare erfarenhet av att vara egen företagare har utvecklat min entreprenörsanda och gjort mig självgående. Att ständigt vara uppdaterad och underhålla den goda relationen med kunder som har olika krav och förutsättningar har gjort mig väldigt lyhörd.
Genom min tid som säljare i butik har jag lagt grunden till min servicemedvetenhet och jag har också lärt mig hur viktigt det är att vara ödmjuk och tillmötesgående med kunder och en bra kollega och teamplayer. Det höga tempot i butik har gjort att jag är stresstålig och bekväm med att lägga i en högre växel. Jag har alltid gillat att jobba med människor och får ofta höra att jag är serviceinriktad och positiv som person. När jag är på min arbetsplats får jag saker gjort och är duktig på att organisera och strukturera.

Jag hoppas att jag har fångat ert intresse och får möjligheten att höra mer om er och även få presentera mig själv närmare.

Med vänliga hälsningar

Profil
Inköpsstudent med erfarenhet inom kundrelationer och administration söker praktikplats inom inköp och upphandling med start 14 mars – 19 maj 2022.

Referenser lämnas ut på begäran.


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb