Praktikplats inom Upphandling och Inköp sökes from v.42 2020-v.22 2021

Hej!

Jag heter Anna Meirens, är 37 år och blivande offentlig upphandlare. Efter ett år av studier på Stockholms Internationella Handelsskola söker jag nu en praktikplats inom upphandling och inköp. Under studierna ligger stor fokus på kurser inom Upphandling och Inköp. Vi arbetar med både privata och offentliga sektorn.

Praktik (LIA) är den viktigaste delen av utbildningen som ger mig möjlighet att använda och vidareutveckla mina kunskaper från utbildningen. I en verklig arbetsmiljö får jag tillfälle att känna på min kommande yrkesroll och bidra med min omväxlande arbetserfarenhet.

Med många år som VD-sekreterare och inköpare har jag lärt mig att vara noggrann, ansvarig och öppen för nya idéer. Jag trivs bra med varierande arbetsuppgifter,  är strukturerad i mitt arbetssätt och gillar ordning och reda. Då jag talar 5 olika språk flytande, hanterar jag lätt internationella affärsrelationer.

Jag har god samarbetsförmåga och nyfikenhet att lära mig mer. Som person är jag öppen och utåtriktad med stor ansvarskänsla och viljestyrka. Jag gillar nya utmaningar och strävar alltid efter att uppnå ett bästa resultat.

Med tanke på att jag är bofast i Stockholm, söker jag främst praktikplats i Stockholmsregionen. Praktikperioden sträcker sig från v. 42 till v. 22, 2021.

Min ambition med praktikplatsen är att i framtiden potentiellt kunna fortsätta som anställd. Ser fram emot ett samtal för att kunna presentera mig närmare.

Med vänliga hälsningar,

Anna Meirens
anna.meirens@gmail.com


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb