Praktikplats sökes 22 februari 2021 till och med 30 april 2020

Hej,

Jag heter Anna-Maria Danielsson och jag studerar Public Bid Manager på IHM Business School. Jag söker nu en praktikplats i Göteborg där jag får möjlighet att praktisera mina teoretiska kunskaper och även får en inblick i anbudsprocessen. Jag söker praktikplats inom privat sektor.

Tidsperioden som praktiken berör är 22 februari 2021 till och med 30 april 2020.

Vid praktikperiodens början kommer jag studerat kurser som behandlar affärsmannaskap, offentlig förvaltning och försäljning business to business samt juridik.

Jag mångårig erfarenhet av administrativt arbete och att arbeta med mellanmänskliga relationer. Dessutom har jag en master examen i juridik från Uppsala Universitet. Min tidigare utbildning och samlade arbetslivserfarenhet har givit mig god analytisk förmåga, kunna planera och prioritera mina arbetsuppgifter och arbeta strukturerat samt vara problemlösande. Vidare har jag utmärkt kommunikativ förmåga i både tal och skrift och kan arbeta både självständigt och i grupp.

Människor i min närhet har beskrivit mig som hjälpsam, engagerad och analytisk samt envis.

Jag är övertygad om att mina tidigare erfarenheter och den kunskap jag har förskansat mig hittills inom min utbildning kan bidra till ert dagliga arbete samtidigt som jag får ta del av er kompetens.

Jag ser fram emot att hör ifrån just ert företag!

Med vänlig hälsning,

Anna-Maria Danielsson
annamaria.danielsson@gmail.com


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb