Praktikplats sökes till våren 2021

Hej,

Mitt namn är Frida Lindholm och söker efter en praktikplats till våren 2021, tio veckor med start 8 Februari. Studerar just nu på Företagsekonomiska Institutet till kvalificerad inköpare och Upphandlare. Jag tar examen i juni 2021 och avslutar mina studier med lärande i arbete (praktik). Genom att kunna få ut största möjliga kunskap från utbildningen, ser jag detta som en utmärkt möjlighet att lära mig allt innan jag börjar arbeta.

Det som lockar är möjligheten att göra skillnad i samhället som upphandlingen har i sin helhet. Jag finner ett driv i att göra något betydelsefullt som gynnar samhället. Men även en positivitet att jobba under upphandlingens ramar och därav blir detta karriärsval motiverande.

Det som kommer utmärka mig är förmåga att jobba under press och beslutfattande personlighet, både när det gäller i grupp eller självständigt. Tror starkt på att man lär sig av sina handlingar, det gäller då att jobba hårt för att kunna stå säkert bakom sina beslut. Lär mig använda alla verktyg jag fått med mig från föreläsningarna, så ska vi se till att bygga och utveckla framtiden.

Mitt mål som upphandlare är att föra med mig ett nytänkande tillväga sätt, där fokus på både miljö och människan ligger nära hjärtat. Det är en otrolig tillgång att hitta nya vägar och kunna utveckla arbetet, men för detta behövs en stadig grund. Karakteristiska dragen som kommer att hjälpa mig uppnå detta är min inställning och noggrannhet, Finns inte mycket man inte klarar med rätt inställning. Ges jag möjligheten att beröra och förbättra så tar jag den, detta är därav en chans som jag inte kommer att ta för givet.

Med detta hoppas jag att det skapat något intresse från upphandlande myndigheter eller liknande yrken. Söker främst i områden kring Stockholm, Uppsala och mot Västerås. Möjlighet till flytt finns också då jag lägger stor vikt i möjligheten att utvecklas.

Vänligen,
Frida Lindholm

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb