Senior upphandlare sökes till Folktandvården Stockholm

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största tandvårdsföretag. Vårt uppdrag är att förbättra befolkningens mun- och tandhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet och personlig omtanke. Vår storlek och vårt breda och djup kunnande gör det möjligt att möta varje kunds behov. Samtidigt ger det våra anställda möjlighet att växa och utvecklas.

Vill du vara med och utveckla bolagets upphandlingsfunktion till en ny nivå tillsammans med en upphandlarkollega? Folktandvårdens huvudkontor på Södermalm söker en Senior upphandlare.

Uppdrag
Hos oss får du nu möjlighet att arbeta i en central roll, eftersom du kommer att leda bolagets upphandlingar tillsammans med din upphandlarkollega. Hos oss kommer du att ha en rådgivande roll, och arbeta i nära samarbete med ansvariga chefer och experter från verksamheten. Via din affärsmässighet kommer du att projektleda våra upphandlingar, och tillsammans med chefer och experter utveckla verksamhetens upphandlingsstrategier för att uppnå bästa möjliga resultat. Därutöver kommer du att få utveckla upphandlingsprocessen till att bli mer strategisk och proaktiv, vilket bland annat innebär att framställa, förvalta och kommunicera rutiner och processer. Du kommer även att etablera forum och samarbetsytor för att hantera verksamhetens behov, och för att använda bolagets resurser effektivt avseende såväl upphandlings- som inköpsfrågor.

Rollen ingår i Upphandlingsfunktionen som tillhör ekonomiavdelningen, som ansvarar för bolagets redovisning, ekonomistyrning, upphandling samt arkiv och diarium. På enheten arbetar 15 medarbetare varav två befattningar inom upphandlingsfunktionen.

Vem är du?
Du har relevant högskoleutbildning till exempel inom juridik, ekonomi eller upphandling eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har även mycket goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift, samt i Officepaketet.

Vi söker vi dig som har mycket god erfarenhet av arbete med upphandlingar inom offentlig verksamhet och LOU. Du är också en person som motiveras av att hålla dig uppdaterad kring det senaste inom upphandlingsområdet.

Vidare som person är du prestigelös, strukturerad och van att arbeta både individuellt och i grupp, samt att leda i projektform. Du motiveras av att utvärdera dina handlingar och beslut utifrån kundfokus och sätter gärna höga mål och arbetar uthålligt för att nå dem. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Meriterande om du har erfarenhet från:

• Upphandling av medicinteknisk utrustning
• Upphandling av varor
• Erfarenhet av arbete i TendSign
• Har erfarenhet av processöversyn kring det som rör en inköpsorganisation

Arbetsplats: Stockholm
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid

Är du intresserad?
Önskar du mer information eller har frågor om någon av rollerna. Kontakta gärna rekryterare: Amanda Gustafsson amanda.gustafsson@sll.se eller Hanna Nörgaard hanna.norgaard@sll.se. Vi ser fram emot din ansökan senast 2020-11-20. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök jobbet”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Fackliga representanter
SRAT: Helen Ahlgren 08-123 169 80
TT: Ulrika Rebhan 08-123 152 34
Vision: Soheila Mellat 08-123 166 96

Kunskap och engagemang
I drygt 80 år har vi på Folktandvården Stockholm arbetat med högkvalitativ tandvård, utveckling och forskning för att förbättra befolkningens munhälsa. Tillsammans är vi 2000 kompetenta och engagerade medarbetare som arbetar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län och på vårt huvudkontor på Södermalm.

Vi välkomnar alla
Vi erbjuder allmäntandvård, specialisttandvård och medicinsk tandvård. Vår storlek, vårt breda och djupa kunnande gör det möjligt att möta varje kund oavsett vårdbehov. Samtidigt ger det våra medarbetare möjlighet att växa och utvecklas.

Utvecklingsmöjligheter
Vårt mål är att vara det mest kunskapsdrivna tandvårdsföretaget och vara det självklara valet för medarbetare och kunder. Vi investerar därför årligen i våra medarbetares utveckling för att hålla en hög kompetens inom företaget.

Vår värdegrund
För att fortsatt lyckas med vårt uppdrag, att förbättra befolkningens munhälsa, arbetar vi utifrån våra värderingar: samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens.

Läs mer om vår verksamhet www.folktandvardenstockholm.se och följ oss gärna på Facebook och Linked In.


Sista ansökningsdag
2020-11-20

Referensnummer
172967

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb