Sunne kommun söker Upphandlare

Sunne kommun, Verksamhetsstöd och kommunikation

Sunne i Värmland är platsen där modet växer, livet är enkelt och allting är möjligt. Här finns ett rikt föreningsliv där du kan utöva dina intressen. På fem minuter tar du dig mellan spabesöket, shoppingen, skogspromenaden, teatern, badet, golfrundan, skidåkningen eller vad du nu väljer. Kommunen är känd för sina många arrangemang, sin berättartradition och ett varierat näringsliv med små och medelstora företag. Välkommen! Läs mer om Sunne på sunne.se

Beskrivning
Ekonomienheten driver det operativa arbetet och det strategiska utvecklingsarbetet inom ekonomi-och upphandlingsområdet. Ekonomienheten svarar för service och konsultativt stöd inom budget-, redovisnings- och inköpsområdet till våra ledare/medarbetare och förtroendevalda. I vårt team finns åtta engagerade och duktiga medarbetare.

Arbetsuppgifter
Som upphandlare är ditt uppdrag att tillsammans med verksamheten genomdriva affärsmässiga upphandlingar för kommunens olika verksamheter och säkerställa att de sker på ett korrekt sätt. Du ansvarar för hela upphandlingsprocessen, från marknadsanalys och upprättande av förfrågningsunderlag till genomförande av den formella upphandlingen och tecknande av avtal. Du ger råd, informerar och samarbetar med våra verksamheter gällande inköps- och upphandlingsfrågor.
Du arbetar med uppföljning av avtal samt ansvarar för policy samt organisation och rutiner inom upphandlingsområdet. Du arbetar självständigt och är den som driver processerna. Du har ett nära samarbetar med upphandlarnas nätverk i Värmland.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en akademisk examen inom juridik, ekonomi, offentlig upphandling eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du bör ha några års erfarenhet av kvalificerat upphandlingsarbete i offentlig sektor samt goda kunskaper om lagen om offentlig upphandling (LOU). Du ska ha en god kommunikativ förmåga och du är bra på att uttrycka dig både i tal och skrift. Vi förutsätter att du har en god samarbetsförmåga samtidigt som du kan jobba självständigt. Du bör vara en driven, serviceinriktad person med god analytisk förmåga och ett strukturerat arbetssätt. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet för tjänsten. Giltigt B-körkort är ett krav.

Övrigt
Intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske innan ansökningstidens utgång.

Ort: Sunne, Värmlands län
Referensnummer: 2021/136
Kontakt
Linn Sohl, 0565-160 66
Facklig företrädare nås via kommunens växel, 0565-160 00
Sista ansökningsdag: 2022-01-09


Kontakt
Linn Sohl, 0565-160 66
Facklig företrädare nås via kommunens växel, 0565-160 00
Sista ansökningsdag: 2022-01-09

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb