TLV söker upphandlare

Vill du vara med och bidra till TLV:s vision Mesta möjliga hälsa för skattepengarna? Med våra olika kompetenser och bakgrunder arbetar vi varje dag för att förverkliga vår vision och nu söker dig som också känner ett stort engagemang för vårt uppdrag. Vi sitter i ljusa fina lokaler på Kungsholmen i Stockholm, tio minuters promenad från Stockholms central. Kom och arbeta med oss!

Arbetsuppgifter
Som upphandlare är du en del av myndighetens upphandlingsfunktion. Du ansvarar för  att driva och genomföra myndighetens upphandlingar och avrop. Det rör sig till största del om myndighetsövergripande upphandlingar/avrop för IT-tjänster och produkter, HR eller Kommunikation men även mer verksamhetsspecifika upphandlingar inom finansiella analyser, prisjämförelsetjänster samt avrop av konsulter. Du ger verksamheten stöd i hela inköpsprocessen, från operativt stöd i behovsanalysen, framtagande av kravspecifikation och anbudsinbjudan, genom annonsering via e-Avrop fram till upprättande av lämpligt avtal. Du deltar även aktivt vid eventuella utlämnanden av allmän handling i upphandlingsärenden.

Som myndighetens metodstöd i upphandlingar är du behjälplig i dagliga frågor samt utvecklar och förbättrar vår interna inköpsprocess. I det ingår bland annat att hålla TLV:s avtalsdatabas uppdaterad, revidera myndighetens inköpspolicy, ta fram eller uppdatera mallar och se till att informationssidan kring inköp på vårt intranät hålls à jour och är pedagogiskt upplagd.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning inom inköp/upphandling eller annan utbildning tillsammans med erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har självständigt arbetat med hela upphandlingsprocessen och har god kunskap i LOU. Det är meriterande om du har genomfört upphandlingar inom offentlig sektor. För att lyckas i rollen krävs att du har god erfarenhet av olika upphandlingsformer och är intresserad av att leda och driva upphandlingen framåt och i mål.

För att på ett framgångsrikt sätt klara av arbetet krävs att du är initiativtagande och lösningsfokuserad samtidigt som du inte tummar på kvaliteten. Du behöver också ha ett sinne för att på ett pedagogiskt sätt kommunicera arbetet om upphandling och inköp internt. Det är viktigt för oss att du är självgående och serviceinriktad.

Anställningsform
Tillsvidareanställning. TLV tillämpar sex månaders provanställning.

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan, märkt med diarienummer 2044/2019 senast den 29 augusti.

Om TLV
Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket, TLV, är en statlig myndighet som beslutar om vilken tandvård, vilka läkemedel och vilka förbrukningsartiklar som ska ingå i högkostnadsskydden. Vi ansvarar för apotekens handelsmarginal och regler för utbyte av läkemedel samt bedriver tillsyn. Vårt uppdrag är att få ut mesta möjliga hälsa för skattepengarna. Vi erbjuder en attraktiv och inkluderande arbetsplats som är fri från diskriminering där du får möjlighet att utvecklas och kan kombinera yrkes- och privatliv.

Kontaktpersoner
Louise Münt, Enhetschef, 08-580 075 25, louise.munt@tlv.se
Heléne Lindblad Jonsson, Upphandlingschef, 08-568 427 04, helene.lindblad-jonsson@tlv.se
Eva Finder, SACO, 08-568 420 57, eva.finder@tlv.se
Christian Larsen, ST, 08-568 420 61, christian.larsen@tlv.se


Att jobba på TLV

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss? Läs våra intervjuer med anställda här på TLV
Så är det att jobba på TLV

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb