Upphandlare/inköpare till Medicinsk Diagnostik Karolinska

Vi erbjuder

En möjlighet att vara med och bidra i ett verksamhetskritiskt inköpsteam som växer. Medicinsk Diagnostik Karolinska (MDK) som består av de tidigare funktionerna Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och funktion (röntgen) är norra Europas största medicinska laboratorium, med ca. 3000 medarbetare, en omsättning av ca 4,5 miljarder kronor och verksamhet inom hela region Stockholm. MDK är ett kompetensmässigt och tekniskt ledande diagnostiskt centrum med ledande diagnostik, intervention och behandling för att tillgodose patienternas behov idag och i framtiden. Uppdraget omfattar också huvudansvar för regionens forskning och utbildning inom laboratoriemedicin i samverkan med Karolinska Institutet.
Karolinska Universitetssjukhusets och vår vision är: Vi ska bota och lindra i morgon det ingen kan bota och lindra idag.

Detta ska vi göra genom:

  • Patienten i centrum
  • Vård, forskning och utbildning i symbios
  • Nyttja sjukhuset goda förutsättningar för att bibehålla en världsledande kompetens
  • Vårdnära styrning, tydliga processer, tydligt mandat och ansvar hos medarbetarna
  • Ständiga förbättringar och en ekonomi i balans

 

Vi söker nu ytterligare en upphandlare/inköpare till vårt inköpsteam på MDK med placering i Solna.

Vill du vara en del av ett team där det alltid är något på gång, vill du känna dig delaktig i framtidens laboratoriemedicin och därmed en del i framtidens sjukvård där vi tillsammans gör vårt för att bidra till vår vision? Vill du också arbeta nära de verksamheter vi stöttar och därmed skapa en naturlig relation och involvering i både verksamhetsutvecklings- och effektiviseringsfrågor? Då är det denna tjänst du ska söka.

Om tjänsten
Arbetet består till stor del av att självständigt handha upphandlings- och inköpsärenden i samarbete med verksamheten på MDK, allt från avrop på regionalt upphandlade avtal, enkla direktupphandlingar till öppna upphandlingar på EU-nivå. Verksamhetens upphandlingar består av verksamhetskritisk medicinsk teknik och produktionslösningar inom modern laboratoriediagnostik i framkant. I tjänsten ingår också att tillsammans med övriga medarbetare hantera beställningar i vårt inköpssystem Clockwork/Logistics, liksom andra på en inköpsavdelning förekommande arbetsuppgifter i stort och smått. Våra upphandlingar skapar vi för närvarande i upphandlingsverktyget Visma TendSign.

Vi söker dig som…

– Är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang.
– Tar eget ansvar för ditt arbete och gör det som krävs för ett bra slutresultat.
– Organiserar och planerar ditt arbete väl. Du slutför det som påbörjats och håller deadlines.
– Är trygg i dig själv. Du finner dig i en föränderlig vardag och strukturerar ditt arbete med bibehållet lugn.
– Är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera.

Självklart har du också en positiv grundinställning och delar våra värderingar ansvar, medmänsklighet och helhetssyn. För att trivas hos oss är det viktigt att du uppskattar att vi har högt i tak och att du har nära till skratt. I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer
Krav: Vi söker i första hand dig som har praktisk erfarenhet av att arbeta med inköp och upphandling samt har kunskap om lagen om offentlig upphandling (LOU). Även du som inte har utbildning inom LOU men är en erfaren inköpare som har lätt att lära är välkommen att söka. Allmänt god datavana är ett krav då arbetet till största delen utförs med datorn som arbetsredskap. Goda kunskaper i svenska och engelska. Du har också goda kunskaper i Microsoft Office, främst i Excel och Word.

Meriterande: Erfarenhet av upphandlingar/inköp inom laboratoriemedicin och/eller bild och funktion samt därtill hörande IT-lösningar är meriterande. Kunskaper i Visma TendSign som vi idag använder som upphandlingsstöd, samt kunskaper i vårt inköpssystem är fördelaktigt men inget krav.

Välkommen med din ansökan! 

Ansök senast den 17 maj 2021.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
– Personligt brev (frivilligt)

Kontaktpersoner:
Inköpschef, Lennart Snar, lennart.snar@sll.se mobil, 070–085 6542
Operativ chef, Fredrik Hiort af Ornäs, fredrik.hiort-afornas@sll.se , mobil 072–598 1228

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Läs mer om rekryteringsprocessen HÄR.

Funktionen Medicinsk Diagnostik Karolinska (MDK) är ett kompetensmässigt och tekniskt ledande diagnostiskt centrum med ledande diagnostik, intervention och behandling och därmed tillgodose patienternas behov idag och i framtiden. MDK är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet (KUL) som är Region Stockholms kliniska laboratorium och bedriver verksamhet inom laboratoriemedicin i hela länet samt Bild och Funktion som är den samlade verksamheten inom radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Sista ansökningsdatum: 2021-05-17

Referensnummer: 176114

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb