Upphandlare inom Entreprenad till Upphandlingsenheten i Sundbybergs stad

Du vågar prova nytt. Och lär av erfarenheter. Precis som vi. 

Här på Upphandlingsenheten i Sundbybergs stad arbetar vi med att upphandla stadens och de kommunala bolagens behov av avtalsbaserade affärer. Vi söker nu en upphandlare med inriktning på Entreprenad ( Tekniska konsulter, Drift- och underhåll/investeringsprojekt). 

 Vi består idag av 11medarbetare fördelade på upphandlare, upphandlingskoordinatorer och teamledare. Upphandlarna som har som huvuduppgift att genomföra upphandlingar. Upphandlingskoordinatorer som stödjer upphandlingsteamen och staden med administration kring avtal och upphandling. Teamledarna som stödjer upphandlarna/koordinatorerna i upphandlingsprocessen, utveckling och det dagliga arbetet. 

Som upphandlare i Sundbybergs stad kommer du att ingå i ett team där alla delar med sig av sin kunskap, bollar idéer och hjälper varandra med att hitta lösningar. Vi jobbar prestigelöst och stödjer varandra. 

Dina arbetsuppgifter innebär att du självständigt genomför upphandlingsprojekt i enlighet med upphandlingsenhetens processer. Stödja vid avrop, avtalsfrågor, Direktupphandlingar och andra upphandlingsrelaterade uppgifter. Du kommer i samråd med teamledare ta fram årsplan för kommande upphandlingsprojekt och ansvara för att den genomförs.  

Vi vill att du har minst 3 års erfarenhet av offentlig upphandling. Du har goda kunskaper inom upphandlingsprocessen.  Du är van att leda upphandlingsprojekt av olika komplexitet med flera kravställare från olika delar av organisationen. Du har erfarenhet av Entreprenadupphandlingar(AB/ABT/ABK/ABFF) eller har en ambition att vilja lära dig.  

Du har god dator- och systemvana samt mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Du kan arbeta självständigt med både integritet och initiativförmåga samt vara drivande i de processer du involveras i. 

Personliga egenskaper så som förmåga till en helhetssyn och förmåga att se frågor i ett större perspektiv, god analytisk förmåga samt att du är en god teamspelare, är värdefulla för oss. 

Vi söker upphandlare som är villiga att lära sig mer och utvecklas, individuellt och tillsammans som grupp. Att ha rätt inställning till att våga utvecklas gör att du kan lära dig att bli en bra upphandlare, även om du i dagsläget inte besitter alla önskade kunskaper. 

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde efter överenskommelse. Välkommen med din ansökan senast den 28  April, 2022. Intervjuer kan komma att ske löpande.  

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Kontaktpersoner

Annelie Skott, Upphandlingschef, 08-706 8706, annelie.skott@sundbyberg.se

Facklig kontaktperson: nås via kommunens växel, 08-706 80 00


Kontaktpersoner

Annelie Skott, Upphand­lings­chef, 08-706 87 06, annelie.skott@sundbyberg.se

Facklig kontaktperson: nås via kommunens växel, 08-706 80 00

Sista ansökningsdag: 28/4 2022

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb