Upphandlare med erfarenhet sökes!

Om arbetsplatsen

Vi söker dig som är en nyfiken och utvecklingsorienterad upphandlare och som vill var med i den spännande utvecklingen av nordens största vatten- och avfallsbolags inköpsverksamhet. Du kommer att få arbete på en dynamisk arbetsplats med ett viktigt samhällsuppdrag med möjlighet att utvecklas och utmanas i din profession. En del av de exploateringsprojekt vi är inkopplade i är utbyggnaden av Slussen, bygget av Mälarbanan, bygget av nya stadsdelar m.m. Utöver detta driver vi även själva flera stora projekt, såsom utbyggnaden av Henriksdals reningsverk och en ny sorteringsanläggning för matavfall i Högdalen.

Arbetsuppgifter

Som upphandlare på inköpsenheten kommer du som främsta arbetsuppgift att planera och genomföra upphandlingar men även vara med i arbetet kring utvecklingen av enhetens arbetssätt. Inköpsenheten har precis fått ledningens förtroende för att påbörja införande av kategoristyrning vilket innebär att du kommer att vara med och bygga upp ett nytt arbetssätt tillsammans med kollegor på enheten men också med verksamheten.

Arbetet innebär att du tillsammans med kategoriledaren, operativa inköpare och avtalscontroller planerar kategorins upphandlingar, direktupphandlingar samt avtalshantering i syfte att göra goda affärer och hela tiden utveckla bolagets inköpsverksamhet.

Du kommer att ha ett eget ansvar för upphandlingsprocesser och ha den främsta kontakten med potentiella leverantörer och med ansvarig verksamhet. Ditt arbete innebär många intressanta och utvecklande samarbeten och kontakter, både internt och externt.

Din arbetsplats kommer att vara på vårt kontor i Ulvsunda. Tjänsten är en tillsvidare anställning med ev. provanställning. Arbetsprov kan bli aktuellt i slutet av rekryteringen. I din tjänst kan du komma att arbeta med känslig information och bakgrundskontroll kommer därför att genomföras.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, juridik, teknik eller inköp och några års arbetslivserfarenhet som upphandlare/inköpare . Det god kunskap och har självständigt drivit igenom komplexa inköps- eller/ och upphandlingsprojekt. Du har även kunskap inom och erfarenhet av LOU och LUF.

Det är även meriterande ifall du har erfarenhet från offentlig sektor samt från projektledning, kategoristyrning eller inköpsanalys.

Som person har du god samarbetsförmåga, är bra på att skapa goda relationer då arbetet innebär många interna och externa kontakter, kan se helheten i ditt arbete samt är kommunikativ, strategisk, affärsmässig och mycket noggrann.

Övrigt

Förutom spännande arbetsuppgifter, engagerade kollegor och ett bra arbetsklimat erbjuds du även goda anställningsförmåner och arbetsvillkor i en lärande organisation. Vi erbjuder våra medarbetare goda förutsättningar för balans mellan arbete och fritid. Läs mera om oss på svoa.se/jobb


Ansök senast:   2022-09-16

Referensnummer:   C99666

Kontaktpersoner:
Katja Bähr Inköpschef katja.bahr@extern.svoa.se

Martin Eneroth HR-specialist 08-52212743

 

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb