Upphandlare Söker LIA 1 från vecka 11-20 år 2022

Mitt namn är William Guardia Fernandez, jag är 32 år och jobbar som invoice-controller på Mathem.se vilket innebär att jag säkerställer att det vårt lager tar emot stämmer överens med det vi blir fakturerade för och gör även stickkontroller så att våra inpriser stämmer överens med de fakturerade priserna. Utöver det så studerar jag vid FEI/Företagsekonomiska Institutet där jag läser ett program till Kvalificerad Inköpare och kommer framöver att ha LIA (Lärande I Arbete), från vecka 11 till 20 under 2022. Tanken med praktiken/LIA och syftet under den perioden är att jag ska få en förståelse och inblick i hur arbetsrutinerna ser ut för en inköpare. Det kan vara värt att nämna att det är LIA 1 som detta avser och att jag befinner mig i Stockholm stad.

Jag är flitig och nyfiken. Jag vill lära mig så mycket som möjligt för att kunna bli en riktigt vass inköpare/upphandlare efter avslutad utbildning. Just därför är det mesta av intresse, jag är öppen för att prova på nya och okända områden. Efter praktiken är jag öppen för möjligheten att antingen kunna sommarjobba eller arbeta för att få fortsätta utvecklas och lära mig nya saker hos er. När utbildningen är fullständigt avslutad så hoppas jag ha fått en stabil grund att stå på, jag ser mig själv gärna fortsätta inom den offentliga sektorn då det känns som ett samhällsnyttigt arbete och det tillåter en också att arbeta väldigt brett. Jag tycker LOU är intressant då det finns olika regler och lagar att förhålla sig till och det spelar en viktig roll för samhället och ser gärna mig själv arbeta på det sättet.

Jag har valt att studera till inköpare då jag anser att arbetet verkar vara givande och varierande. Jag gillar att det är mycket planering och analysering. Även att det förekommer mycket kommunikation på olika plan. Mina framtida mål är att arbeta som strategisk och taktisk inköpare. Det är de olika arbetsuppgifterna och ansvarsområdena i dessa roller som lockar mig. Jag ser ett värde i att bygga och underhålla relationer, att arbeta och bearbeta fram en tydlig grund i avtal och att sätta ramar för olika processer samt se till att dessa fungerar på bästa möjliga sätt. Jag ser mig själv som handlingskraftig, speciellt i situationer där problem uppstår och leder gärna arbeten och företaget framåt i processen.

Om detta är av intresse nås jag via telefon och mail så berättar jag gladeligen mer.
0765945191
William89gf@gmail.com

Med vänlig hälsning
William Guardia Fernandez


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb