Upphandlare sökes till Folktandvården i Stockholm

 

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största tandvårdsföretag. Vårt uppdrag är att förbättra befolkningens mun- och tandhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet och personlig omtanke. Vår storlek och vårt djupa kunnande gör det möjligt att möta varje kunds behov. Samtidigt ger det våra anställda möjlighet till att växa och utvecklas.

Vill du bli Folktandvården Stockholms nästa upphandlingsstjärna? Då har du nu möjligheten att få ta ansvar för hela processen och vara vår rådgivare inom upphandlingsområdet.

Vi söker två upphandlare till Folktandvårdens huvudkontor på Södermalm  

Uppdrag
Hos oss får du nu möjlighet att arbeta i en central roll, där du både självständigt och tillsammans med din upphandlarkollega kommer att ansvara för hela upphandlingsprocessen från förfrågningsunderlag till tecknande av avtal och avtalsuppföljning. Du är också rådgivande avseende avrop från Region Stockholms, SKR:s och Kammarkollegiets ramavtal. Hos oss kommer du att ha både en styrande och rådgivande roll där du kommer att arbeta i nära samarbete med ansvariga chefer och experter från verksamheten. Du kommer också att få utveckla upphandlingsprocessen till att bli mer strategisk och proaktiv, vilket bland annat innebär att ta fram, dokumentera, förvalta och kommunicera rutiner och processer inom inköps- och upphandlingsprocessen. Du kommer även att etablera forum och samarbetsytor för att hantera verksamhetens behov, och för att använda bolagets resurser effektivt avseende såväl upphandlings- som inköpsfrågor.

Rollen ingår i upphandlingsfunktionen som tillhör ekonomiavdelningen, som ansvarar för bolagets redovisning, ekonomistyrning, upphandling samt arkiv och diarium. På enheten arbetar 15 medarbetare varav två befattningar inom upphandlingsfunktionen.

Vem är du?
Du har relevant högskoleutbildning till exempel inom juridik, ekonomi eller upphandling eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har även mycket goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift, samt i OfficepaketeVi söker dig som har erfarenhet av arbete med upphandlingar inom offentlig verksamhet och som har god kunskap om LOU. Du är också en person som motiveras av att hålla dig uppdaterad kring det senaste inom upphandlingsområdet.

Vidare som person är du prestigelös, strukturerad och van att arbeta både individuellt och i grupp, samt att leda i projektform. Du motiveras av att utvärdera dina handlingar och beslut utifrån kundfokus och sätter gärna höga mål och arbetar uthålligt för att nå dem. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Meriterande om du har erfarenhet från:

  • Upphandling av varor och tjänster i offentlig verksamhet
  • Har erfarenhet av processöversyn kring det som rör en inköpsorganisation.

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan senast den 14 februari-2021
. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Tjänsten är på heltid och tillsvidare.

Är du intresserad?
Önskar du mer information eller har frågor om någon av rollerna. Kontakta gärna rekryterare: Amanda Gustafsson amanda.gustafsson@sll.se eller Hanna Nörgaard hanna.norgaard@sll.se

Fackliga kontaktpersoner
Ulrika Rebhan, TT,  08-123 152 34
Helen Ahlgren, SRAT, 08-123 169 80
Soheila Mellat, Vision, 08-123 166 96

 

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling

Kunskap och engagemang

I drygt 80 år har vi på Folktandvården Stockholm arbetat med högkvalitativ tandvård, utveckling och forskning för att förbättra befolkningens munhälsa. Tillsammans är vi 2000 kompetenta och engagerade medarbetare som arbetar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län och på vårt huvudkontor på Södermalm.

 

Vi välkomnar alla

Vi erbjuder allmäntandvård, specialisttandvård och medicinsk tandvård. Vår storlek, vårt breda och djupa kunnande gör det möjligt att möta varje kund oavsett vårdbehov. Samtidigt ger det våra medarbetare möjlighet att växa och utvecklas.

 

Utvecklingsmöjligheter

Vårt mål är att vara det mest kunskapsdrivna tandvårdsföretaget och vara det självklara valet för medarbetare och kunder. Vi investerar därför årligen i våra medarbetares utveckling för att hålla en hög kompetens inom företaget.

 

Vår värdegrund
För att fortsatt lyckas med vårt uppdrag, att förbättra befolkningens munhälsa, arbetar vi utifrån våra värderingar: samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens.

 

Läs mer om vår verksamhet www.folktandvardenstockholm.se och följ oss gärna på Facebook och Linked In.


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb