Upphandlare sökes till Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vi behöver utöka med ett par riktigt slipade upphandlare med siktet inställt på goda affärer. Med andra ord; bidrar till ett effektfullt upphandlingsarbete för att nå kommunens mål mot ett socialt, ekologiskt och ekonomiskt hållbart samhälle för dig och kommande generationer. Så vi undrar om du är ledig? Eller kanske blir sugen på att byta till oss och ta ett roligt nytt kliv i karriären?

Rollen som upphandlare hos oss

Nu har du chansen att få verka i en modern och expansiv kommun som kommit långt, det händer mycket hela tiden här. Kan du motstå anbudet att få rollen som upphandlare i en kommun som Kungsbacka.

Du kommer vid varje upphandling uppleva effekten av din insats genom nära verksamhetskontakt och höga ambitioner. Genom ett coachande ledarskap kommer du hos oss få påverka, utmanas, utvecklas och framförallt uppleva arbetsglädje och göra skillnad!

Din profil

Vi söker dig som har driv, positiv inställning, god initiativförmåga och en vilja att bidra till ett arbetslag där vi stöttar varandra. Du tycker om att tänka nytt, finna nya kreativa arbetssätt som ger en utvecklande verksamhet att räkna med idag och imorgon. Du arbetar också strukturerat och kvalitetsmedvetet i syfte att leverera enligt förväntat resultat.

Vi välkomnar dig med adekvata kunskaper om offentlig upphandling och då främst LOU/LUF tillsammans med en utbildning inom fältet eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har flera års erfarenhet av självständigt arbete med upphandlingar inom offentlig verksamhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av AMA-strukturen för entreprenadupphandlingar eller erfarenhet av upphandlingar inom IT. För oss är det också en självklarhet att du är trygg med digitala verktyg.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Mer om oss på Inköp

Kungsbacka kommun befinner sig i en stark utvecklingsfas och har stora ambitiösa mål inom hållbarhet, digitalisering och i att tänka nytt. Områdena entreprenad och digitalisering expanderar vilket är anledningen till att Inköps behov av erfarna upphandlare växer.

Inköp består av 2 enheter som ombesörjer upphandling och e-handel samt specialister inom juridik, hållbarhet och logistik. Vi arbetar aktivt för vara en öppen och inkluderande verksamhet där medarbetare trivs, mår bra och bidrar till helheten. För att klara vårt uppdrag för framtiden vill vi knyta till oss medarbetare som speglar den omvärld vi verkar i.

Under 2020 har vi arbetat med ett projekt kring strategiskt inköp. Projektet, Strategiskt inköp, har bidragit till en tydligare och bättre plattform och nu ska alla dess leveranser implementeras och förvaltas. Kortfattat så ska det ge oss ett långsiktigt och medvetet arbetssätt för att verksamheternas inköp ska styra mot kommunens mål och göra mest nytta för pengarna. Det ska också skapa förutsättningar för verksamheterna att bland annat kunna möta välfärdsutmaningen. Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet till att bli bland de vassaste i landet.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder två tillsvidareanställningar på heltid med tillsättning enligt överenskommelse.

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här.

Har du frågor som rör tjänsten är du välkommen att kontakta mig, jag heter Annette Sarwe och är enhetschef på Upphandling här i Kungsbacka Kommun och du når mig på 0300-83 50 19.

I den här ansökningsprocessen kommer du att få svara på ett antal frågor i samband med att du skickar in din ansökan. De svaren används som del i urval!

Intresserad?

Kul! Välkommen med ditt CV på svenska senast 13 december 2020, så hör vi av oss till dig.

#LI-KUNGSBACKA

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse
Löneform: Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar: 2
Sysselsättningsgrad: 100%
Ort: Kungsbacka
Län: Hallands län
Land: Sverige
Referensnummer: 2020/689
Sista ansökningsdag: 2020-12-13
Kontakt:
Enhetschef Annette Sarwe, 0300-83 50 19
Rekryteringspartner Rosanna Palmgren, 0300-83 71 12


Sista ansökningsdag
2020-12-13

Referensnummer
2020/689

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb