Upphandlare som vill vara med och forma staden

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vi behöver en upphandlare som vill vara med och bidra till ett effektfullt upphandlingsarbete för att nå kommunens mål mot ett socialt, ekologiskt och ekonomiskt hållbart samhälle för dig och kommande generationer. Kan du motstå att söka det arbete vi nu har att erbjuda?

Nu har du chansen att få verka i en modern och expansiv kommun som kommit långt, det händer mycket här, hela tiden. Du är upphandlaren med erfarenhet av att arbeta med entreprenadprojekt och vi behöver fler resurser, inom entreprenad och ser gärna att just du söker. 

Rollen som upphandlare hos oss

Du kommer tillsammans med främst lokalförsörjning att arbeta med byggentreprenader. Din portfölj kommer även att innehålla upphandlingar inom kategorin tjänster exempelvis hantverkstjänster. Ditt uppdrag är att säkerställa att upphandlingarna sker professionellt, affärsmässigt och i enlighet med gällande lagar, regler och policys. Du förväntas delta aktivt i verksamhetens utvecklingsarbete avseende gemensamma processer och arbetsmetoder. Du kommer vid varje upphandling uppleva effekten av din insats genom nära verksamhetskontakt och höga ambitioner. Genom ett coachande ledarskap kommer du hos oss få påverka, utmanas, utvecklas och framför allt uppleva arbetsglädje och göra skillnad!

Din arbetsplats finns med cirka 8 minuters promenadavstånd från Kungsbacka resecentrum.

Ditt uppdrag kan, i dialog med chef, till viss mån regleras efter distansarbete. I övrigt följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Din profil

Vi välkomnar dig med högskoleutbildning inom ekonomi eller juridik, alternativt YH utbildning inom inköp/ upphandling i kombination med annan eftergymnasial utbildning eller flerårig erfarenhet av självständigt arbete med entreprenadupphandlingar inom offentlig verksamhet. Du har tidigare vana av att tillämpa AMA AF-strukturen och dess bestämmelser.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat i inköpsprocessen inom offentlig verksamhet, liksom erfarenhet från upphandlingsprojekt inom bygg och anläggning.

Vi söker dig som har ett inre driv, en god initiativförmåga och en vilja att bidra till ett arbetslag där vi stöttar varandra. Ditt expertområde är inom entreprenad och där ser du idag goda möjligheter att kunna göra skillnad.

Vidare har du en förmåga att organisera ditt arbete för verksamhetens bästa. Du är lyhörd till din omgivning med en optimistisk attityd till förändringar. Du kommer gärna med nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. I uppdraget agerar du rådgivande, vilket kräver en diplomatisk och pedagogisk förståelse till samverkans favör. Stor vikt läggas vid personlig lämplighet.

Mer om oss på verksamhetsområde Inköp

Inköp har organiserats för att omhänderta hela inköpsprocessen, det vill säga från behov till betalning. Verksamheten består av två enheter, upphandling och e-handel samt specialister inom juridik, hållbarhet och logistik. Vi arbetar aktivt för att vara en spännande arbetsplats med ett öppet och inkluderande förhållningssätt. För att klara vårt uppdrag för framtiden vill vi knyta till oss medarbetare som vill göra skillnad och som speglar vår omvärld. Verksamhetens fokus är goda affärer som styr mot kommunens mål och gör nytta för pengarna, men just nu precis som hos alla verksamheter så handlar det om att utveckla nya arbetssätt i tider där digitala möten är det nya normala. Vi söker dig som vill vara med och skapa en verksamhet som är bland de vassaste i landet. Vill du läsa mer om vilka vi är eller hur vi jobbar så kika på hemsidan.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning enligt överenskommelse.

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Varmt välkommen med din ansökan senast 18 mars 2022.

Vi strävar efter en transparent och inkluderande rekryteringsprocess. Därför kommer du att få svara på ett antal frågor i samband med att du skickar in din ansökan. Svaren på frågorna används som del i urval. Detta innebär att du inte ska bifoga ett personligt brev utan endast ditt CV.

Om oss förvaltningen för Service

Förvaltningen för Service är Kungsbacka kommuns tredje största förvaltning. Service kärnverksamhet är att tillsammans med förvaltningarna utveckla, leverera och samordna all den service som de behöver för att deras kärnverksamhet ska nå framgång och utvecklas. Detta arbete sker i nära samarbeta med de olika förvaltningarna.

Förvaltningen levererar en stor bredd av tjänster inom fastighet, lokalvård, måltid, IT, medborgar- och kundstöd, rekrytering och lönehantering. Att våra förvaltningar uppfattar oss på ett positivt sätt är en grundläggande förutsättning för en framgångsrik verksamhet. För att möta förvaltningars förväntningar är det vår ambition att alltid vara enkla att nå och förstå och att visa engagemang i varje situation.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.


Kontakt
Enhetschef Annette Sarwe, 0300-83 50 19

Referensnummer: 2022/126
Sista ansökningsdag: 2022-03-18

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb