Upphandlare till KTH

KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, historia och filosofi.

Det gemensamma verksamhetsstödets (GVS) uppgift är att stötta universitetets kärnverksamhet utbildning och forskning. Det gör vi genom att ge kvalificerat stöd i olika administrativa processer. Samtidigt är vi inom verksamhetsstödet policyskapande och samordnande. Vi ansvarar även för att utföra kvalitetskontroller, uppföljningar och utvärderingar som utvecklar verksamheten.

Som upphandlare kommer du tillhöra upphandlingsgruppen som består av 15 medarbetare. Upphandlingsgruppen är regelskapande, rådgivande, samordnande och utvärderande gentemot verksamheten i upphandlingsfrågor. Upphandlingsgruppens verksamhet vilar på tre ben, upphandling, e-handel och avtalsuppföljning. Gruppen ansvarar för genomförande av samtliga upphandlingar på KTH där värdet på upphandlingen överstiger direktupphandlingsgränsen, KTH:s E-handel, överprövningsärenden i upphandlingar och avtalsuppföljning. Upphandlingsgruppen leds av KTH:s Upphandlingschef och placering för tjänsten är vid KTH Campus Valhallavägen i Stockholm.

Arbetsuppgifter

KTH söker två upphandlare; En med inriktning mot upphandling av lokalrelaterade varor, tjänster och entreprenader, och en med inriktning mot upphandling av verksamhetsrelaterade IT-produkter, system och tjänster.

  • Genomföra alla typer av upphandlingar, främst direktivstyrda
  • Delta i förstudier och kravställning inför upphandlingar, skriva och granska upphandlingsdokument, annonsera upphandlingar samt utvärdera inkomna anbud
  • Förvalta avtal samt kontakter med sakkunniga och leverantörer
  • Förvalta och bistå med implementering av ramavtal i KTH:s e-handelssystem
  • Förnyad konkurrensutsättning på Kammarkollegiets ramavtal kan förekomma

Vi erbjuder

  • Stora möjligheter att utveckla din kompetens inom offentlig upphandling i en spännande och komplex verksamhet. För att lyckas i rollen kommer du få en gedigen introduktion till arbetet och bli tilldelad en handledare
  • En anställning på ett ledande tekniskt universitet som skapar kunskap och kompetens för en hållbar framtid
  • Engagerade och ambitiösa kollegor samt en kreativ, internationell och dynamisk miljö

Sista ansökningsdag: 2021-08-06

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb