Upphandlare till Österåkers kommun

I Österåkers kommun arbetar vi för att ge invånarna den bästa kvaliteten på den service och de tjänster vi tillhandahåller. Hos oss är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort. Du som arbetar hos oss kan vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Vill du vara med på vår resa? Då är du varmt välkommen till Österåker.

Är du en engagerad upphandlare som trivs med varierande arbetsuppgifter och utmaningar? Har du ett uttalat intresse för avtalsrätt och juridik? Värdesätter du ett nära samarbete och vill bidra till enhetens teamkänsla? Då kanske just du är den kollegan vi söker!

Om arbetsplatsen

Upphandlingsenheten vid kommunledningskontoret i Österåkers kommun ansvarar för kommunens upphandlingar av varor, tjänster och byggentreprenader. Upphandlingsenheten har idag fem medarbetare som arbetar i kontorslandskap med placering i Åkersberga.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten innefattar att självständigt projektleda och genomföra upphandlingsprocessen inklusive behovs- och marknadsanalys, framtagande av upphandlingsdokument, utvärdering, tilldelning samt uppföljning av avtal. Arbetet sker i nära samarbete med beställare från olika delar av kommunens verksamhet, men det huvudsakliga arbetsuppgifterna för denna tjänst är genomförande av upphandlingar enligt LOU och LOV för Socialförvaltningens räkning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har

  • goda kunskaper i LOU och LOV
  • relevant akademisk utbildning
  • erfarenhet av att självständigt driva projekt
  • god kommunikationsförmåga
  • mycket goda kunskaper i office-paketet

Det är även meriterande om du har

  • mycket goda kunskaper i LOU och LOV
  • erfarenhet av rådgivning i samband med avtalsskrivning
  • erfarenhet av att utbilda inom upphandling
  • erfarenhet av att arbeta inom en politiskt styrd organisation

Du är affärsmässig och har stor integritet. Du har förmåga att identifiera, analysera och prioritera framgångsfaktorer vid upphandling och är initiativrik. Du är pedagogisk och har lätt för att uttrycka dig konkret och tydligt både i tal och skrift. Du har god samarbetsförmåga och är bra på att skapa goda relationer. Arbetet ställer höga krav på god organisatorisk förmåga samt mycket god förmåga att hantera flera parallella projekt. Vidare är du lyhörd, lösningsorienterad och ger ett gott bemötande.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidare

Tillträde

Snarast, enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag

2021-08-25

 

Visst låter det spännande! Registrera din ansökan via knappen ”Sök jobbet”. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar på något annat sätt.

Gå gärna in och läs mer på osteraker.se

Österåkers kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. Precis som vi har du också ett barnrättsperspektiv i ditt dagliga arbete, i enlighet med barnkonventionen.

Kontaktuppgifter till våra fackliga företrädare hittar ni här.

Vi har inför denna rekrytering tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda. Vi önskar därför att inte bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Tre mil till Stockholm, 1 100 öar, 93 mil kustlinje och ett lite härligare sätt att leva. Vi i Österåker är stolta över vår storstadsnära skärgårdsmiljö där det natursköna kulturlandskapet alltid finns nära. Centralorten Åkersberga utvecklas till en modern stad med småstadskaraktär. Här utvecklar vi ett långsiktigt hållbart samhälle där goda förutsättningar ges för människa, miljö och natur att samverka. Österåker kännetecknas av entreprenörsanda och en stark kultur av företagande.

Kontaktpersoner

Linnea Spång, Upphandlingschef, 0854081165, linnea.spang@osteraker.se


Sista ansökningsdag

2021-08-25

Kontaktperson
Linnea Spång, Upphandlingschef, 0854081165, linnea.spang@osteraker.se

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb